Antena Căutare

A băut un pahar cu tărie, în fiecare zi, timp de 40 de ani! Ce s-a întâmplat cu corpul lui este uluitor! „Nu mai pot! E urât!” FOTO

Un bărbat din China care a băut câte un pahar cu un tip de băutură alcoolică tare, în fiecare zi, în ultimii 40 de ani, a ajuns să aibă corpul total transformat, cu un gât deformat.

A băut un pahar cu tărie, în fiecare zi, timp de 40 de ani! Ce s-a întâmplat cu corpul lui este uluitor! „Nu mai pot! E urât!” FOTO Galerie
A băut un pahar cu tărie, în fiecare zi, timp de 40 de ani! Ce s-a întâmplat cu corpul lui este uluitor! „Nu mai pot! E urât!” FOTO

Mai exact, bărbatul, acum în vârstă de 62 de ani, are ceea ce medicii din China numesc „gât de hipopotam” – mult țesut adipos acumulat în zona gâtului.

Bărbatul, identificat cu numele Wang, care a fost fotografiat într-un spital din Shenyang, provincia Liaoning din estul Chinei, a spus pentru presa locală că a băut aproximativ 300 de mililitri de „baijiu” – o băutură alcoolică chinezească – zilnic, de la vârsta de 18 ani.

Băutura „Baijiu” este, potrivit The Daily Mail, de aproape 10 ori mai tare decât votca obișnuită.

„La început, nu mi-am dat seama că gâtul meu începe să se deformeze. A crescut gradual. Acum, nu am cum să nu mai observ, pentru că a crescut atât de mult! Este urât”, le-a spus bărbatul medicilor care l-au consultat.

A băut un pahar cu tărie, în fiecare zi, timp de 40 de ani! Ce s-a întâmplat cu corpul lui este uluitor! „Nu mai pot! E urât!” FOTO

Bărbatul a fost diagnosticat cu boala Madelung sau lipomatoză simetrică benignă - o tulburare proliferativă, relativ rară, a țesutului adipos, ce se caracterizează prin depuneri adipoase simetrice, predominant la nivelul gâtului, zona umărului, partea superioară a trunchiului și pe brațe.

„M-am uitat în oglindă și m-am speriat!”. Un asistent, transformat total, după lupta cu COVID-19. Cum a ajuns să arate – FOTO

Un medic de la spitalul din Shenyang la care a fost bărbatul a spus că acesta va fi operat, pentru a-i fi extirpată tumoarea.

Așa arată dependența! O asistentă și-a pierdut copiii și a ajuns la 38 de kilograme din cauza drogurilor. Ce a determinat-o să își schimbe viața! „Nu îmi păsa că puteam să mor”

În situația lui Wang au ajuns și alți bărbați din China. Un bărbat de 68 de ani, Tan, a fost diagnosticat cu aceeași boală, în 2018, după ce a băut cel puțin un litru de „baijiu”, zilnic, timp de 26 de ani.

Boala Madelung afectează mai ales bărbații de vârstă mijlocie, care consumă mult alcool. Aceasta apare la unul din 25.000 de oameni, la nivel mondial.

S-a trezit din somn și și-a dat seama că iubitul ei murise, lângă ea. Ce făcuse bărbatul, cu doar câteva ore înainte: „I... Bonusuri de vacanță de până la 500 de euro! Cine va primi bani ca să meargă în concediu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x