Antena Căutare

Ultimă oră! Este așteptat cel mai cumplit ger din ultimii 20 de ani! Ar putea face numeroase victime. „Degerăturile și hipotermia vor putea apărea în câteva secunde”

Cel mai cumplit val de îngheț din ultimii 20 de ani este așteptat în Statele Unite ale Americii, unde ar putea face numeroase victime. Traficul în mai multe regiuni este afectat, mii de zboruri au fost anulate ori amânate, iar mai multe școli au fost închise.

Cel mai cumplit val de îngheț din ultimii 20 de ani este așteptat în Statele Unite ale Americii, unde ar putea face numeroase victime. Traficul în mai multe regiuni este afectat, mii de zboruri au fost anulate ori amânate, iar mai multe școli au fost închise.

Aproximativ 110 milioane de oameni din mai multe zone din SUA se vor confrunta cu gerul cumplit, după o furtună de zăpadă a lovit Vestul mijlociu al Statelor Unite.

În două treimi din SUA au fost anunțate, marți, temperaturi extrem de scăzute. Meteorologii avertizează că vremea severă ar putea cauza decese.

Miercuri, temperaturile ar putea scădea chiar și până la -50 de grade în unele regiuni.

„Degerăturile și hipotermia ar putea apărea foarte repede, în câteva minute sau chiar secunde”, a spus meteorologul Brian Hurley, de la Weather Prediction Center.

Cu vântul rece din nordul statului american Illinois, temperaturile ar putea coborî până la – 55 de grade Celsius.

Astfel, miercuri ar putea fi cea mai rece zi înregistrată vreodată în Chicago.

Sunt anunțate ninsori în mai multe regiuni din SUA, inclusiv în Alabama și Mississippi. În nordul și centrul Georgiei, stratul de zăpadă va măsura peste 5 centimetri în următoarele zile.

A fost declarată stare de urgență din Wisconsin și Michigan, până în Alabama și Mississippi.

Atenționări de vreme severă sunt valabile și în alte regiuni, din North Dakota până în Missouri și Ohio.

Norvegienii au găsit o metodă ingenioasă pentru a reduce timpul petrecut în trafic: construirea unui tunel rutier subacv... Ultima oră! Vine gerul cel mare! Meteorologii anunță o temperatură minimă de -48 de grade Celsius!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x