Baba Vanga a făcut predicții cutremurătoare pentru România anului 2019! Pericol imens și eveniment istoric în Rusia! Nimeni nu va avea scăpare!

Baba Vanga, cunoscută și ca „Nostradamus din Balcani”, a prezis că în anul 2019 Vladimir Putin va fi ținta unei tentative de asasinat, în timp ce Europa va avea de-a face cu un colaps economic.

Baba Vanga, cunoscută și ca „Nostradamus din Balcani”, a prezis că în anul 2019 Vladimir Putin va fi ținta unei tentative de asasinat, în timp ce Europa va avea de-a face cu un colaps economic.

Baba Vanga, care a prezis, între altele, atacurile de la 11 septembrie și Brexitul, ar fi susținut că în următoarele 12 luni vor avea loc evenimente ce vor schimba vieți, inclusive o prăbușire economic în Europa și o tentativă de asasinat a cărui țintă ar fi Vladimir Putin.

Potrivit Babei Vanga, amenințarea către Putin va veni din interiorul propriei lui echipe de securitate – însă, aceasta nu a precizat dacă liderul rus va muri în acest atac.

O altă previziune a Babei Vanga pentru anul 2019 este aceea că un mega-tsunami, similar cu cel din 2004, va lovi Asia, dar și că un meteorit va ateriza în Rusia.

În plus, Donald Trump ar urma să se îmbolnăvească de o maladie misterioasă ce îl va lăsa surd și cu o traumă cerebrală.

Născută cu numele Vangelia Gushterova, Baba Vanga a murit în anul 1996, la vârsta de 85 de ani. Însă, până la moartea ei, își construise deja reputația în țara ei natală, Bulgaria. Ea și-ar fi pierdut vederea după c ear fi fost prinsă de o tornadă în copilărie.

Fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry va primi despăgubiri semnificative din cauza interviului Prințesei Diana. Ce i s-a întâmplat lui Tiggy Legge-Bourke
Tiggy Legge-Bourke, fosta dădacă a Prințului William și Prințului Harry, va primi...
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021. Balanțele trebuie să fie sincere cu cei din jur. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 25 septembrie 2021 aduce câteva schimbări în viața nativilor din zodia...
Parteneri
Budincă de tapioca cu lapte de cocos și piure de mango
Dacă ești în căutarea unei rețete de desert fin, elegant și răcoritor pentru a-i surprinde pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de budincă de tapioca cu lapte de cocos și mango. Vei cuceri gustul celor dragi cu un desert exotic și foarte atractiv prin aspectul deosebit al perlelor de tapioca.
Catine.ro
Ultimele știri