Antena Căutare

Cel mai înalt tobogan acvatic din lume i-a adus moartea. Un băiat de zece ani a murit din dorința de a se distra. Toboganul era mai înalt decât Cascada Niagara

Un băiat de 10 ani a murit într-un accident survenit pe cel mai înalt tobogan acvatic din lume, într-un parc de atracții din Kansas, Statele Unite. Poliția a demarat o anchetă.

Un băiat de 10 ani a murit într-un accident survenit pe cel mai înalt tobogan acvatic din lume, într-un parc de atracții din Kansas, Statele Unite. Poliția a demarat o anchetă.

Victima este Caleb Schwab, fiul congresmanului de Kansas Scott Schwab. Martori ai accidentului au declarat postului de televiziune local KSHB-TV că l-au văzut pe băiat zburând de pe tobogan înainte de a fi proiectat într-o plasă de siguranță, scrie agerpres.ro.

Ei au sugerat de asemenea că pe tobogan au fost văzute urme de sânge, ceea ce înseamnă că legăturile de siguranță nu au funcționat corect.

Potrivit Guinness World Records, diapozitivul de apă, al cărui nume înseamnă "nebun" în germană, este mai înalt decât Cascada Niagara, iar cei care se încumetă alunecă pe el cu o viteză de până la 104.6 kilometri pe oră, scrie DPA.

Alegeri cu scandal în Statele Unite ale Americii! Petiție pentru examinarea psihiatrică a lui Donald Trump, lansată de u... Îmagini înduioșătoare! Un pisoi de numai o lună a fost salvat de la înec și resuscitat prin masaj cardiac și respirație ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x