Cel mai sângeros criminal în serie din Rusia este polițist! A fost acuzat de 22 de crime, dar adevărata cifră i-a șocat pe toți! „Am vrut să curăț orașul”

 

Într-un oraş din Siberia a început cel de-al doilea proces al lui Mihail Popkov, un polițist care ar putea fi cel mai sângeros ucigaş în serie din istoria recentă a Rusiei! A fost găsit vinovat de uciderea a 22 de femei, dar apoi un detaliu înfiorător a ieșit la iveală! Ce a mărturisit criminalul?

Un fost poliţist, azi în vârstă de 53 de ani, este deja condamnat pe viaţă pentru asasinarea a 22 de femei.

După ce Mihail Popkov, cel mai sângeros criminal în serie al Rusiei, a ajuns la închisoare, un detaliu cumplit a ieșit la iveală! Polițistul a mărturisit alte aproape 60 de crime, pentru care este acum judecat.

Presa rusă i-a dat lui Mihail Popkov mai multe porecle: "căpcăunul" sau "maniacul din Angarsk", oraşul în care a fost poliţist până în 1998, când a ieşit la pensie.

 

În 2012, după reluarea unor teste ADN, anchetatorii au constatat că fostul lor coleg a ucis, de-a lungul anilor, 22 de femei, ale căror cazuri au rămas nesoluţionate. Arestat, acest polițist pe nume Mihail Popkov a recunoscut crimele şi le-a motivat prin dorinţa de a "curăţa" oraşul de prostituate. El a pretins că le-a omorât doar pe cele care erau băute sau "aveau un comportament imoral".

Alexandru Arşinel a cântat și a plâns, cu gândul la Stela Popescu, după ce a fost la un pas de moarte! Un infarct l-a trimis pe masa de operație a medicilor

Mihail Popkov obişnuia să-şi invite victimele în maşina poliţiei, ceea ce le făcea să nu bănuiască nimic. Pe lângă crime, a mai fost găsit vinovat de două violuri şi două tentative de omor şi condamnat la închisoare pe viaţă. Dar oroarea era abia la început!

Întemniţat, Mihail Popkov a început să mărturisească alte şi alte omucideri. Şi chiar i-a condus pe anchetatori la locul crimelor, pentru a dovedi că nu minţea.

Printre victime se aflau într-adevăr câteva prostituate şi dependente de droguri dar, contrar afirmaţiilor lui Mihail Popkov, majoritatea erau femei obişnuite. El a ucis şi un singur bărbat, un alt poliţist. Psihiatrii care l-au examinat spun că, deşi suferă de unele tulburări de personalitate, el poate fi considerat sănătos şi răspunzător de faptele sale.

 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe