Antena Căutare

Centenarul Marii Uniri. Ce timbru special vor lansa Iohannis și Macron la Paris

Centenarul Marii Uniri. Ce timbru special vor lansa Iohannis și Macron la Paris. Află mai multe informații din articolul a1.ro

Centenarul Marii Uniri. Ce timbru special vor lansa Iohannis și Macron la Paris Galerie
Iohannis si Macron | a1.ro

Pe 1 decembrie 2018, România celebrează 100 de ani de la Marea Unire din 1918. Astfel, 1 decembrie a devenit Ziua Națională a România. În cinstea acestei zile, românii organizează parade militare atât la București, cât și la Alba Iulia, orașul în care s-a înfăptuit Marea Unire.

Președintele Klaus Iohannis pleacă astăzi, 27 noiembrie 2018, într-o vizită oficială în Republica Franceză pentru a-l întâlni pe președintele Franței, Emmanuel Macron.

La 11:35 președintele a participat la lansarea timbrului comun cu efigia Generalului Berthelot, cu ocazia celebrării Centenarului Marii Uniri. La ora 13:15 Klaus Iohannis sosește la Centrul Național de Artă și Cultură Georges-Pompidou, unde va fi întâmpinat de Președintele Republicii Franceze, domnul Emmanuel Macron. Împreună, cei doi vor vizita expozițiile artiștilor Ciprian Mureșan, Șerban Savu și Adrian Ghenie.

Sursă foto: a1.ro

Emmanuel Macron și Klaus Iohannis întâlnire la Élysée. Ce vor discuta... Planul Rusiei pentru Marea Neagră, dezvăluit de un general american...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x