Antena Căutare

Emmanuel Macron o numește pe Roxana Mărăcineanu Ministrul Sportului în Franța

Emmanuel Macron o numește pe românca Roxana Mărăcineanu Ministrul Sportului în Franța

Emmanuel Macron o numește pe Roxana Mărăcineanu Ministrul Sportului în Franța Galerie
Ministrul Sportului în Franța | leuipe.fr

Președintele Emmanuel Macron a numit-o în funcția de Ministru al Sportului pe Roxana Mărăcieanu. Fosta înotătoare româncă ocupă acum această poziție dupa ce a demonstrat ani în șir pasiunea ei pentru sport și și-a dovedit talentul prin multiplele premii câștigate la concursuri naționale și internaționale.

Marți, 4 septembrie, fostul Ministru al Sportului, Laura Fessel, a anunțat că demisionează din motive personale din această funcție. Președintele Franței a avut deosebita plăcere să o numească pe Roxana Mărăcineanu în locul Laurei Fessel, devenind o personalitate și mai importantă în lumea sportului.

Cu o carieră stufoasă în ceea ce privește performanțele ei sportive și cu numeroase premii importante câștigate, românca a demonstrat că prin muncă poți obține orice îți propui. Acum după ce s-a retras din sport a reușit totuși să rămână în domeniu, ocupându-se de Ministerul Sportului în Franța.

Sursă foto: lindependant.fr, lequipe.fr, atlantico.fr

Cine e Roxana Mărăcineanu, Ministrul Sportului în Franța... CFR Cluj continuă să bată record după record! Un nume uriaș, OUT de la echipă după 2 săptămâni...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x