Antena Căutare

Investiții imobiliare în masă! Centrul New York-ului, cucerit de chinezi

Cetăţenii chinezi, şi în primul rând cei mai bogaţi dintre ei, sunt în prezent cei mai importanţi cumpărători străini de proprietăţi imobiliare în Manhattan

Cetăţenii chinezi, şi în primul rând cei mai bogaţi dintre ei, sunt în prezent cei mai importanţi cumpărători străini de proprietăţi imobiliare în Manhattan.

Ei i-au detronat, din această poziţie, pe ruşi, care bat în retragere după criza din ucraina şi sancţiunile care au urmat.

Chinezii au de mult propriul lor cartier la New York, cunoscut de toţi turiştii care ajung în oraş. Dar locuinţele şi magazinele de aici, deşi pitoreşti, sunt mai degrabă modeste. Anul trecut, însă, chinezii au trecut la un cu totul alt nivel al investiţiilor imobiliare. O firmă din Shanghai a plătit 725 milioane de dolari pentru un imobil de birouri din Manhattan.

Mulţi din chinezii care cumpără clădiri şi apartamente la New York deţin, deja, proprietăţi în China sau alte ţări asiatice. Investiţiile imobiliare în Statele Unite li se par, totuşi, mai sigure şi nu în ultimul rând mai profitabile, deoarece preţurile sunt încă scăzute după criza de acum câţiva ani.

Vezi video pe observator.tv!

Catolicii, pregătiți de canonizarea celui mai iubit Papă... Experiență UNICĂ! Așa arată prima pasarelă transparentă la mare altitudine...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x