Căutare Live

China cere oprirea imediata a bombardamentelor din Libia

China a cerut incetarea focului in Libia, unde Statele Unite ale Americii si cateva tari europene au lansat mai multe raiduri pentru a impune zona de interdictie aeriana, conform rezolutiei ONU.

Purtatorul de cuvant al ministrului de externe, Jiang Yu, a declarat la o conferinta de presa ca tara sa doreste oprirea bombandamentelor si discutii pentru incetarea violentelor, informeaza Washington Post.

China a fost una dintre cele cinci tari care s-au abtinut de la a vota rezolutia ONU de saptamana trecuta prin care a fost permisa "luarea de masuri necesare" pentru a-l opri pe liderul libian Moammar Gadhafi. Aceasta a fost aprobata cu sustinerea SUA, Frantei si Marii Britanii.

De la inceputul bombardamentelor, Rusia, Turcia si Germania si-au exprimat dezacordul fata de actiunea Coalitiei Internationale.

Sursa: Antena3

SOCANT! Primul transplant total de fata din SUA... Trei jurnalisti occidentali, retinuti de armata libiana...
Parteneri
Filme despre sfârșitul lumii. 5 povești apocaliptice pe care trebuie să le vezi
Dacă ești adepta filmelor de acțiune cu scenarii greu de imaginat, ți-am pregătit o listă cu filme despre sfârșitul lumii care să te țină cu sufletul la gură. Am ales pentru tine unele dintre cele mai apreciate producții din toate timpurile cu actori de renume și scenarii pline de suspans.
Catine.ro
Ultimele știri