Antena Căutare

Chris Evans a părăsit emisiunea „Top Gear”. Anunțul a fost făcut pe Twitter!

Chris Evans a anunțat că și-a dat demisia din postul de prezentator al emisiunii "Top Gear", de pe BBC Two, după un singur sezon, relatează BBC News

Chris Evans a anunțat că și-a dat demisia din postul de prezentator al emisiunii "Top Gear", de pe BBC Two, după un singur sezon, relatează BBC News.

Într-un mesaj postat pe rețeaua de socializare Twitter, Evans mărturisește că "și-a dat toată silința, însă nu a fost suficient". "Cred că plecarea mea e singurul lucru bun pe care-l pot face pentru show", a adăugat vedeta, citată de Agerpres.

Demisia acestuia survine în urma scăderii rating-ului emisiunii, care a înregistrat un record negativ duminică seară, fiind urmărită de circa 1,9 milioane de spectatori.

Potrivit BBC News, cei cinci prezentatori rămași — Matt LeBlanc, Rory Reid, Chris Harris, Sabine Schmitz și Eddie Jordan — se vor întoarce pentru următoarea serie, ale cărei filmări urmează să înceapă în luna septembrie.

De asemenea, se crede că decizia lui Evans de a părăsi show-ul îi aparține în totalitate, în condițiile în care acesta declarase pentru BBC săptămâna trecută că va demisiona, explicând că nu a fost o alegere bună pentru program.

Evans se alăturase echipei emisiunii Top Gear în luna iunie, după plecarea lui Jeremy Clarkson, Richard Hammond și a lui James May.

Vești bune. Vizele de Canada pentru cetățenii români și bulgari ar putea fi eliminate!... O jurnalistă a fost cărată de doi localnici, în timpul unor inundații! Motivul? Nu a vrut să își ude pantofii scumpi. Im...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x