Antena Căutare

O jurnalistă a fost cărată de doi localnici, în timpul unor inundații! Motivul? Nu a vrut să își ude pantofii scumpi. Imaginile au aprins Internetul

O jurnalistă de origine mexicană a fost concediată, după ce a fost fotografiată în timp ce era cărată de doi locanici, pe deasupra bălţilor, pentru a nu-şi uda încălţările scumpe pe care le purta.

O jurnalistă de origine mexicană a fost concediată, după ce a fost fotografiată în timp ce era cărată de doi locanici, pe deasupra bălţilor, pentru a nu-şi uda încălţările scumpe pe care le purta.

Tânăra reporteră fusese trimisă în oraşul Puebla, din centrul Mexicului, afectat de mai multe inundaţii. Lydia Cumming a fost dată afară de TV Azteca, care o acuză de lipsa de profesionalism, scrie dailymail.co.uk.

Însă povestea a împânzit rapid internetul, oamenii reacţionând într-un mod amuzant. O mulţime de imagini haioase au apărut imediat după controversatul moment.

Jurnalista a povestit cum doi localnici, care i-au spus despre o vecină mai în vârstă, ţintuită într-un scaun cu rotile şi grav afectat de inundaţii, s-au oferit să o care până la casa bietei femei.

"Am încercat să menţin o relaţie bună cu oamenii şi mi-a fost frică să îi refuz, să nu fie considerat un gest nepoliticos din partea mea. Le-am cerut să mă lase jos..", a declarat aceasta. Dar era deja prea târziu.

Un alt jurnalist a surprins inocentul moment în care Lydia era cărată ca o prinţesă, prin mijlocul potopului.

"Reporterii au încercat să se amuze pe seama a ceea ce ni se întâmpla, pentru a destinde atmosfera", a mai spus tânăra jurnalistă.

Partea proastă este că imaginea amuzantă a fost postată de jurnalist pe pagina reporterei, fiind văzută imedita de şeful său. Ulterior, acesta a anunţat pe Twitter ca Lydia a fost concediată.

"A fost concediată ieri. Îmi pare rău pentru ce s-a întâmplat. Atitutdinea sa este regretabilă", a declarat Juan Carlos Valerio, şeful său de la TV Azteca Puebla.

Tânără a încărcat un material video online, în care își cere scuze pentru întregul moment.

Chris Evans a părăsit emisiunea „Top Gear”. Anunțul a fost făcut pe Twitter!... Atenție în ce îți ții telefonul! O husă de iPhone a transformat un bărbat în posibil terorist! Polițiștii au intrat imed...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x