Antena Căutare

Cine este și cum arată soția lui Kim Jong-un! Secretul pe care oficialii din Coreea de Nord au încercat cu disperare să îl îngroape!

Soția lui Kim Jong-un, care ar avea trei copii cu liderul din Coreea de Nord, ar avea un secret pe care oficialii au încercat cu disperare să îl îngroape.

Cine este și cum arată soția lui Kim Jong-un! Secretul pe care oficialii din Coreea de Nord au încercat cu disperare să îl îngroape! Galerie
Kim Jong-un și soția lui | profimediaimages.ro

Nu se cunosc multe detalii despre viața personală a lui Kim Jong-un, în afară de faptul că are un stil de viață extravagant.

Liderul nord-coreean ar fi căsătorit, din anul 2009, cu Ri Sol-ju – deși, acesta ar putea să nu fie numele ei real.

Femeia ar avea 30 sau peste 35 de ani. Mama ei ar fi medic ginecolog, iar tatăl ei, profesor. Un alt detaliu din trecutul ei, însă, i-a pus pe jar pe oficialii din Coreea de Nord.

Ce secret are soția lui Kim Jong-un

Se pare că soția lui Kim Jong-un a studiat canto în China. Ea ar fi călătorit în Sud, făcând parte dintr-o trupă de majorete, pentru Campionatele de Atletism din Asia, din 2005.

Oficialii au încercat să șteargă acest detaliu din trecutul ei, confiscând CD-uri cu înregistrări în are ea apărea în această postură.

Faimosul chef Kenji Fujimoto a descris-o pe soția lui Kim Jong-un drept o „persoană fermecătoare, foarte dulce”, iar celebrul bachetbalist Dennis Rodman a declarat că liderul nord-coreean „este un tată grozav” și că „are o familie frumoasă”.

Cine este și cum arată soția lui Kim Jong-un! Secretul pe care oficialii din Coreea de Nord au încercat cu disperare să îl îngroape!

Kim Jong-un și soția lui

Informații contradictorii despre starea de sănătate a lui Kim Jong-un

Zvonurile despre o starea precară de sănătate a liderului nord-coreean Kim Jong-un s-au înmulţit, după ce absenţa sa de la celebrările publice din 15 aprilie a fost remarcată. Această zi marchează cea mai importantă sărbătoare din calendarul politic nord-coreean, deoarece este ziua în care întreaga ţară celebrează naşterea fondatorului Kim Il Sung, bunicul actualului lider.

„Kim Jong-un este mort. Urmează să fie făcut anunțul!" Un profesor din Beijing aruncă bomba și susține că liderul nord coreean a decedat

Daily NK, un site de ştiri gestionat, în principal, de refugiaţi nord-coreeni, anunţase că liderul Kim Jong Un a fost operat în aprilie pentru probleme cardiovasculare şi, în prezent, este în convalescenţă într-o vilă din provincia Pyongan de Nord.

Citând o sursă nord-coreeană neidentificată, Daily NK a susţinut că liderul nord-coreean în vârstă de 36 de ani a fost operat de urgenţă din cauza problemelor legate de "fumat excesiv, obezitate şi oboseală".

Autorităţile sud-coreene au încercat să tempereze astfel de zvonuri."Nu avem nimic pentru a confirma" aceste speculaţii şi "până acum nu a fost detectată nicio acţiune specială în Coreea de Nord", potrivit unui comunicat al administraţiei prezidenţiale de la Seul de săptămâna trecută.

CNN, citând un oficial american, a informat că Washingtonul "studiază informaţii" conform cărora Kim Jong-un este "în pericol grav după o operaţie chirurgicală".

Duminică, consilierul pentru securitate naţională al preşedintelui sud-coreean Moon Jae-In a declarat că liderul nord-coreean Kim Jong-un trăieşte şi este bine sănătos.

Coreea de Sud susţine că liderul nord-coreean Kim Jong Un este „în viaţă şi bine”... Numărul cazurilor de Covid-19 a crescut în Germania cu peste 1.000. Totalul deceselor a ajuns la 5.750...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x