Antena Căutare

Cine sunt cele 20 de persoane care și-au pierdut viețile în cel mai grav accident rutier din  SUA! 

Două cupluri recent căsătorite, patru surori din aceeaşi familie şi doi fraţi dintr-o alta se numără printre cele 20 de victime ale tragicului accident produs sâmbătă în nordul statului american New York.

Două cupluri recent căsătorite, patru surori din aceeaşi familie şi doi fraţi dintr-o alta se numără printre cele 20 de victime ale tragicului accident produs sâmbătă în nordul statului american New York, când o limuzină care transporta pasageri la o petrecere surpriză nu a oprit într-o intersecţie şi a lovit un autovehicul parcat, relatează presa americană de luni, transmite Reuters.

Autoritățile americane au făcut, în urmă cu puțin timp, publice numele lor.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Amy și Axel Steenburg

Axel, în vârstă de 29 de ani și Amy s-au căsătorit în luna iunie a acestui an. Cele trei surori ale ei se aflau, de asemenea, în limuzină și și-au pierdut viețile.

Și cei doi frați ai lui Axel au murit în urma accidentului teribil.

Abigail și Adam Jackson

Printre victimele accidentului teribil din New York se numără și Abigail și soțul ei, Adam Jakson. Aceasta era sora lui Amy și era mama a doi copii, Archer, de patru ani și Elle, de doar un an.

Cine sunt cele 20 de persoane care și-au pierdut viețile în cel mai grav accident rutier din  SUA! 

”Adam și Abby erau părinți minunați, au plecat mult prea devreme.”, a scris cineva pe rețelele de socializare care acum încearcă să adune bani pentru ajutorarea familiilor.

Mary și Rob Dyson

Mary, una dintre cele patru surori ucise, și soțul ei, Rob Dyson, au murit în urma impactului devastator și au lăsat în urmă un copil de doar trei ani.

Alison King este, de asemenea, una dintre surorile care au decedat în accident.

Rich Steenburg, fratele lui Axel, a fost ucis în urma accidentului. El a venit singur la petrecere, pentru că soția lui, Kimberly, s-a simțit rău și a rămas acasă. Ei aveau împreună doi copii.

Erin și Shane McGowan

Shane, în vârstă de 30 de ani și Erin, de 34 de ani, s-au căsătorit în luna iunie, după trei ani de relație.

Patrick Cushing și Amanda Halse

Se numără, de asemenea, printre cele 20 de persoane care și-au pierdut viețile în urma accidentului devastator.

Mattehew Coons și Savannah Devonne, care au participat la nunta lui Axel și erau prieteni foarte buni, și-au pierdut viețile.

Printre victime se numără și Amanda Rivenburg, Rachel Cavosie, Michael Ukaj, Brian Hough și James Schnurr, precum și Scott Lisinicchia, șoferul limunzinei.

Știai că înainte de Cernobîl a existat un altul? Zeci de morți. ”Peștii decedau și la 11 ani de la tragedie. Marea era p... Uraganul Michael. Unde în SUA declară starea de urgență Donald Trump...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x