Antena Căutare

Uraganul Michael. Unde în SUA declară starea de urgență Donald Trump

Uraganul Michael. Unde în SUA declară starea de urgență Donald Trump. Află toate informațiile despre evoluția Uraganului Michael și efectele sale din Statele Unite, doar din articolul a1.ro

Uraganul Michael. Unde în SUA declară starea de urgență Donald Trump
Uraganul Michael | rfi.ro

Pe teritoriul Floridei, Președintele Donald Trump a declarat stare de urgență. Această măsură este necesară pentru suplimentarea răspunsului local și national la situațiile de urgență. Cel mai recent buletin emis de NHC indică faptul că uraganul se află la aproximativ 275 kilometri sud-vest de Apalachicola. Viteza vântului poate atinge 210 kilometri la oră.

Furtuna puternică ar putea stârni tornade în diverse regiuni în din Georgia și Florida. Uraganul Michael poate provoca ploi torențiale în Georgia, Florida, Alabama, Carolina de Nord și Carolina de Sud. Cantitățile de precipitații pot atinge 30 centimetri.

Aproximativ jumătate de milion de persoane au fost deja evacuate din sud-estul Statelor Unite. Din nefericire, 120.000 de persoane au primit ordin de evacuare obligatorie. Uraganul Michael e pe cale să ajungă în sud-estul Statelor Unite ale Americii. Locuitorii din Georgia și Florida sunt înspăimântați de ce consecințe poate avea acest uragan asupra locuințelor lor de vreme ce acesta s-a intensificat, ajungând la categoria a patra.

Sursă foto: rfi.ro

Cine sunt cele 20 de persoane care și-au pierdut viețile în cel mai grav accident rutier din  SUA! ... Ziua Mondială a Sănătății Mintale 2018.Ce probleme are Prințul Harry...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x