Antena Căutare

Urmează să pleci în vacanță? Grijă mare! Va fi cod ROȘU de CANICULĂ într-o destinație turistică populară! Pentru românii care locuiesc acolo urmează un adevărat CALVAR

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Portugheză că sunt în vigoare avertizări de cod portocaliu de caniculă pentru miercuri şi de cod roşu de caniculă pentru joi, pentru mai multe districte din Portugalia.

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) informează cetăţenii români care se află, tranzitează sau doresc să călătorească în Republica Portugheză că Institutul local al Mării şi Atmosferei (IPMA) a emis o avertizare de cod portocaliu de caniculă pentru miercuri şi de cod roşu de caniculă pentru joi, 2 august, pentru mai multe districte din Portugalia.

Districtele, situate în centrul şi nordul țării, sunt următoarele: Braganca, Evora, Guarda, Vila Real, Santarem, Beja, Castelo Branco, Portalegre şi Braga.

Totodată, IPMA a emis o avertizare de cod portocaliu de caniculă pentru data de 2 august pentru Lisabona, Leiria, Aveiro, Coimbra, Viseu, Porto, Faro, Setubal şi Viana do Castelo, arată un comunicat al MAE.

Cetăţenii români pot solicita asistenţă consulară la numerele de telefon ale Ambasadei României în Republica Portugheză: +351.213.968.812, +351.213.979.982, +351.213.966.463, +351.213.960.866, apelurile la ultimele două numere de telefon fiind redirecţionate către Centrul de Contact şi Suport al Cetăţenilor Români din Străinătate (CCSCRS) şi preluate de către operatorii Call Center, în regim de permanenţă.

De asemenea, cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu caracter de urgenţă au la dispoziţie şi telefonul de permanenţă al misiunii diplomatice a României la Lisabona: +351. 927.411.628, precizează sursa citată.

Avertisment teribil! "Se va muri pe capete din cauza caniculei!"... Rudele unor victime ale incendiului din Grecia au declarat RĂZBOI autorităților! Ce s-ar putea întâmpla în următoarea pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x