Antena Căutare

Comandantul pachebotului naufragiat in Italia, arestat pentru omucidere multipla

Acuzat de omucidere multipla si abandonarea navei, Francesco Schettino, comandantul navei de croaziera Costa Concordia, a fost arestat. Pachebotul a naufragiat in noaptea de vineri spre sambata in apropiere de Insula Giglio, potrivit agentiei Ansa, relateaza AFP.









"Nu este corect sa se spuna ca nava se afla in afara rutei sale" obisnuite, a declarat Gianni Onorato, directorul general al Costa Crociere, in portul Santo Stefano, cand a fost intrebat de catre jurnalisti de ce nava se afla atat de aproape de Insula Giglio. Onorato a incercat sa-l apere pe comandant, explicand ca evacuarea care a urmat a fost ingreunata de inclinarea navei, mai intai la 20 de grade, iar in prezent la 80 de grade.

"Era o trecere clasica, pe care (navele de) croaziera o efectueaza adesea, cu toate luminile aprinse si cu luminite palpaind, numai ca a trecut prea aproape (de coasta), mult mai aproape decat de obicei", a declarat Giorgio Fanculli, un jurnalist care a asistat la naufragiu si evacuare.

Foto: Intactimages / EPA

Candidatii republicani la presedintia SUA, milionari in dolari... Oficial ONU: Criza din Siria ia o "turnura periculoasa"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x