Antena Căutare

Oficial ONU: Criza din Siria ia o "turnura periculoasa"

Potrivit secretarului general al ONU, Ban Ki-moon, criza din Siria ia o "turnura periculoasa". Declaratia a fost facuta in cadrul unei intalniri la Beirut cu ministrul turc de Externe Ahmet Davutoglu, a anuntat purtatorul de cuvant al secretarului general, relateaza AFP.



"Secretarul general a afirmat ca turnura periculoasa pe care o ia criza din Siria este o sursa de mare ingrijorare", a adaugat Nesirky.

Turcia, care are o frontiera de 910 kilometri cu Siria, fostul sau aliat, a condamnat in numeroase randuri incercarile regimului sirian de a inabusi in sange revolta declansata la mijlocul lui martie, reprimarea acesteia soldandu-se cu peste 5.000 de morti, potrivit unei estimari ONU de la inceputul lui decembrie.

In afara de ministrul turc, secretarul general al ONU s-a intalnit si cu o serie de membri ai opozitiei libaneze pro-occidentale, ostila regimului sirian, care a exercitat o tutela politico-militara asupra Libanului timp de 30 de ani.

Sursa: Antena3

Foto: Intactimages / EPA

Comandantul pachebotului naufragiat in Italia, arestat pentru omucidere multipla... Valoarea afacerilor "Clanului Putin", estimata la 130 de miliarde de dolari...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x