Antena Căutare

Copia Titanicului, urmarita de ghinion: S-a intors din drum dupa ce un cameraman a suferit un infarct

La mai bine de un secol dupa scufundarea istorica a vasului Titanic iata ca si replica vasului, Balmoral, este urmarita de ghinion. Un cameraman aflat la bord a suferit un infarct, iar croaziera organizata in memoria Titanicului a fost intrerupta, motiv pentru care vasul s-a intors putin din drum.

Cameramanul a suferit un infarct si a primit tratament medical la bord fiind nevoie si de interventia unui elicopter al echipajelor de urgenta din Shannon. In urma nefericitului incident nava s-a oprit in portul irlandez Cobh.

Tim Rex filma calatoria pentru BBC in momentul in care s-a decis sa fie lasat la mal.

Titanicul a plecat din portul Southampton in urma cu 100 de ani, mai exact in 10 aprilie 1912 si a oprit in portul Cobh in 11 aprilie, ultimul port cu care a luat legatura inainte de tragedie.

O alta nava de croaziera comemoreaza naufragiul Titanicului

O nava de croaziera a ridicat ancora de la New York pentru o noua comemorare a calatoriei finale a pachebotului Titanic, de la care se implinesc 100 de ani.



Foto: EPA/Intact Images

UPDATE! Cutremur de 8,7 grade in Indonezia: Alerta de tsunami a fost ridicata... VIDEO! Breivik era sanatos psihic in momentul in care a comis atacul soldat cu 77 de victime...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x