Antena Căutare

Mesajul unui tată a devenit viral, după ce băiețelul lui a fost la un pas să moară din cauza scutecului. Bărbatul își crește singur fiul

Un tată care și-a văzut fiul pe care îl crește singur în pericol de moarte a decis să-și spună povestea pe Facebook și să arate lumii întregi ce a pățit băiețelul său din cauza unui scutec pe care toți părinții îl folosesc și care a explodat pur și simplu pe trupul celui mic.

Un tată care și-a văzut fiul pe care îl crește singur în pericol de moarte a decis să-și spună povestea pe Facebook și să arate lumii întregi ce a pățit băiețelul său din cauza unui scutec pe care toți părinții îl folosesc și care a explodat pur și simplu pe trupul celui mic.

Bărbatul, originar din Sydney, și-a găsit fiul plângând fără oprire într-o dimineață. Nici prin cap nu i-a trecut că cel mic era chinuit chiar de scutecul pe care îl purta. Atunci când a vrut să-l schimbe a realizat că acesta explodase pur și simplu, iar pe corpul bebelușului erau împrăștiate cristale gelatinoase, cele cu rol de absorbție a umidității.

Scutecul îi provocase răni bebelușului

Pielea celui mic fusese rănită de acele substanțe, care plângea neîncetat din pricina dureri și a disconfortului. Bărbatul a decis să apeleze la rețelele de socializare pentru a împărtăși povestea sa și pentru a-și exprima îngrijorarea legată de scutecele folosite pentru băiețelul său.

Mesajul unui tată a devenit viral, după ce băiețelul lui a fost la un pas să moară din cauza scutecului. Bărbatul își crește singur fiul

Potrivit Daily Mail, acesta s-a aratat dezamăgit de compania producătoare de scutece, care i-a pus în pericol viața copilului.

"A fost șocant pentru mine să-mi găsesc copilul așa. Pur și simplu au explodat cristalele din interiorul lui! Copilul a fost umed până la piept toată noaptea. Este absolut inacceptabil faptul că a trebuit să experimenteze acest lucru, ca să nu mai vorbim cât este de periculos. Cine știe ce au pus în acele cristale!", a mai spus bărbatul care a anunțat că intenționează să acționeze în judecată firma producătoare.

125 de morți, în urma unei explozii devastatoare! Alte zeci de persoane sunt internate în spital!... Momentul teribil în care s-a rupt barajul ce a dus la moartea a 121 de persoane! Atenție, imagini care vă pot afecta emo...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x