Antena Căutare

Momentul teribil în care s-a rupt barajul ce a dus la moartea a 121 de persoane! Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

Nu mai puțin de 121 de persoane și-au pierdut viețile și alte 200 au dispărut după ce un baraj ce aparținea gigantului miner Vale s-a rupt, pe 25 ianuarie. 

Nu mai puțin de 121 de persoane și-au pierdut viețile și alte 200 au dispărut după ce un baraj ce aparținea gigantului miner Vale s-a rupt, pe 25 ianuarie.

Momentul teribil în care s-a rupt barajul a fost surprins de o cameră și a fost difuzat de televiziunea din Brazilia.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În a noua zi de căutări, pompierii din Minas Gerais au precizat că există 226 de persoane dispărute şi 93 au fost identificate. Persoanele decedate sau dispărute lucrau în mina Corrego do Feijao, aparţinând grupului Vale, şi care urmau să ia masa la cantina firmei.

Această tragedie vine după ce statul Minas Gerais a fost devastat în luna noiembrie a anului 2015, de o altă rupere a unui baraj. Atunci, 19 persoane au murit.

Mesajul unui tată a devenit viral, după ce băiețelul lui a fost la un pas să moară din cauza scutecului. Bărbatul își cr... Emiliano Sala ar fi în viață. Tatăl fotbalistului a angajat o echipă de cautare în paralel: "Niciun trup nu a fost ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 6: Tartă Tatin cu cremă chantilly Marti, 07.05.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x