Antena Căutare

"Vor să-l răpească și să-l taie în bucățele!" Copilul afgan, care și-a făcut tricou cu Messi dintr-o pungă de plastic, amenințat cu moartea de talibani

Băiețelul afgan, poreclit "Micuțul Messi", după ce și-a făcut un tricou dintr-o pungă de plastic cu numele idolului său, pe care l-a și întâlnit, întâmpină acum noi probleme din pricina țării în care s-a născut.

Băiețelul afgan, poreclit "Micuțul Messi", după ce și-a făcut un tricou dintr-o pungă de plastic cu numele idolului său, pe care l-a și întâlnit, întâmpină acum noi probleme din pricina țării în care s-a născut.

El și familia sa au fost forțați să-și părăsească locuința și să fugă după ce talibanii au avertizat că îi vor "tăia în bucăți" dacă îi vor prinde, scrie dailymail.co.uk.

În 2016, "Micul Messi" cucerea lumea cu dragostea sa infinită pentru fotbalistul Lionel Messi

Murtaza Ahmadi, pe numele său, a impresionat o lume întragă în 2016 cu dragostea sa pentru marele Lionel Messi. Totul a pornit după ce mai multe poze cu el, în care purta un "tricou" făcut dintr-o pungă de plastic, în culorile alb și albastru, și pe care stătea scris "Messi", au fost publicate pe internet.

"Vor să-l răpească și să-l taie în bucățele!" Copilul afgan, care și-a făcut tricou cu Messi dintr-o pungă de plastic, amenințat cu moartea de talibani

(*În 2016, visul de a-l întâlni pe Messi a devenit realitate)

Visul copilului de a-l întâlni pe Lionel Messi a devenit realitate, puștiul a mers pe teren, l-a strâns în brațe pe fotbalistul Barcelonei și a primit de la acesta o minge și un tricou real, cu autograful idolului său.

Acum, "micul Messi" trăiește un coșmar, căci a fost nevoit să fugă din calea atrocităților. Murtaza și familia sa și-au abandonat locuința în provincia Ghazni, din sud-estul țării, în noiembrie, fără să poată măcar să ia cu el cadourile primite de la Messi.

Sute de familii de afgani au fugit din calea amenințărilor talibanilor

El și familia lui se numără printre sutele de alte persoane care au fugit din calea amenințărilor, după ce talibanii au lansat o ofensivă în zona în care locuiau și care, până de curând, părea sigură.

Părinții băiețelului se tem că talibanii îl vânează pe fiul lor, devenit celebru și că ar avea de gând să-l răpească.

Șoseaua din imagine, devastată de cutremurul puternic din Alaska, a fost reparată în doar patru zile. Este uimitor cum a... Incident aviatic în Japonia! Două avioane ale armatei americane s-au ciocnit! Care este starea celor 6 americani dați di...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x