Antena Căutare

Incident aviatic în Japonia! Două avioane ale armatei americane s-au ciocnit! Care este starea celor 6 americani dați dispăruți

Şase militari americani au fost daţi dispăruţi joi după ce două avioane americane s-au ciocnit în timpul unei operaţiuni de realimentare în apropierea coastelor Japoniei, a anunţat armata SUA, relatează AFP.

Şase militari americani au fost daţi dispăruţi joi după ce două avioane americane s-au ciocnit în timpul unei operaţiuni de realimentare în apropierea coastelor Japoniei, a anunţat armata SUA.

Conform declarației unui oficial american, cele două aeronave erau un avion de luptă F/A 18 şi o aeronavă KC-130.

Dintre cele şapte persoane aflate la bord, un singur militar a fost salvat nevătămat, a declarat un purtător de cuvânt al Forţelor de autoapărare japoneze (SDF) care au trimis în misiune patru avioane şi trei vase pentru operaţiuni.

“El este examinat în prezent de autorităţile medicale competente la baza Iwakuni”, în apropiere de Hiroshima (vestul Japoniei), de unde au decolat avioanele, a precizat Marine Corps într-un comunicat.
Cele două avioane decolaseră de la stația aeriană Iwakuni și porniseră într-o misiune de antrenament.

"Vor să-l răpească și să-l taie în bucățele!" Copilul afgan, care și-a făcut tricou cu Messi dintr-o pungă de ... Specialiștii avertizează: "Acesta este un apel! Topirea ghețarilor se accelerează. Sute de orașe vor fi înghițite d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x