Antena Căutare

Incident aviatic în Japonia! Două avioane ale armatei americane s-au ciocnit! Care este starea celor 6 americani dați dispăruți

Şase militari americani au fost daţi dispăruţi joi după ce două avioane americane s-au ciocnit în timpul unei operaţiuni de realimentare în apropierea coastelor Japoniei, a anunţat armata SUA, relatează AFP.

Şase militari americani au fost daţi dispăruţi joi după ce două avioane americane s-au ciocnit în timpul unei operaţiuni de realimentare în apropierea coastelor Japoniei, a anunţat armata SUA.

Conform declarației unui oficial american, cele două aeronave erau un avion de luptă F/A 18 şi o aeronavă KC-130.

Dintre cele şapte persoane aflate la bord, un singur militar a fost salvat nevătămat, a declarat un purtător de cuvânt al Forţelor de autoapărare japoneze (SDF) care au trimis în misiune patru avioane şi trei vase pentru operaţiuni.

“El este examinat în prezent de autorităţile medicale competente la baza Iwakuni”, în apropiere de Hiroshima (vestul Japoniei), de unde au decolat avioanele, a precizat Marine Corps într-un comunicat.
Cele două avioane decolaseră de la stația aeriană Iwakuni și porniseră într-o misiune de antrenament.

Articolul continuă după reclamă
"Vor să-l răpească și să-l taie în bucățele!" Copilul afgan, care și-a făcut tricou cu Messi dintr-o pungă de ... Specialiștii avertizează: "Acesta este un apel! Topirea ghețarilor se accelerează. Sute de orașe vor fi înghițite d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Super Neatza, 19 iulie 2024. Cum să gestionezi timpul pentru a avea un stil de viață sănătos
Super Neatza, 19 iulie 2024. Cum să gestionezi timpul pentru a avea un stil de viață sănătos Vineri, 19.07.2024, 09:55
Ai sport în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x