Antena Căutare

Coreea de Nord ameninta cu noi atacuri. Sud-coreeni isi sporesc efectivele in Marea Galbena

Situatia din Peninsula Coreeana ramane extrem de tensionata, dupa atacul regimului de la Phenian asupra unei insule sud-coreene. Coreea de Nord a respins propunerea ONU de a purta negocieri pentru solutionarea crizei si ameninta ca va riposta in forta la eventualele "provocari" ale Coreei de Sud.


In plus, Phenianul a acuzat joi Statele Unite ca sunt partial responsabile pentru schimbul de focuri de marti soldate cu moartea a patru oameni.

Presedintele Barack Obama a confirmat ca Statele Unite vor trimite in zona de conflict un grup naval condus de un portavion cu 76 de aeronave, pentru manevre comune cu flota sud-coreeana.

Presa de la Seul sustine ca baza de artilerie care a lansat atacul fusese vizitata, cu cateva ore inainte, de liderul nord-coreean Kim Jong IL si fiul si succesorul sau, Kim Jong Un. Unii analisti cred ca bombardamentul a avut scopul sa intareasca sprijinul armatei pentru tanarul Kim.

IT: Supervirusul Stuxnet, de vanzare pe piata neagra: "Poate inchide centrale electrice, baraje, aproape tot"... Arabia Saudita a anuntat arestarea a 149 de membri al-Qaida, care pregateau atentate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x