Căutare Live

COVID-19 continuă să ucidă în Italia. Un medic a murit subit, la scurt timp după ce a început să prezinte simptome specifice coronavirusului

Un medic de familie din regiunea Lombardia, Italia, a murit la vârsta de 57 de ani, la scurt timp după ce a început să se confrunte cu simptome de coronavirus și a fost dus la Terapie Intensivă.

COVID-19 continuă să ucidă în Italia. Un medic a murit subit, la scurt timp după ce a început să prezinte simptome specifice coronavirusului

Marcello Natali, în vârstă de 57 de ani, a murit într-un spital din Milano, unde a fost internat pe secția de Terapie Intensivă, după ce s-a confruntat cu simptome specifice infecției cu noul coronavirus.

Bărbatul a lucrat ca medic de familie până a început să se simtă rău, iar imediat a fost internat.

ULTIMĂ ORĂ! Numărul cazurilor confirmate de contaminare cu coronavirus în România a crescut la 246! S-au vindecat 19 persoane!

”Astăzi a venit momentul să ne luăm rămas bun de la un alt coleg, un punct de referință nu doar pentru pacienți, ci și pentru medici. Îi suntem recunoscături pentru tot sacrificiul pe care l-a făcut pentru oameni.”, a declarat Paola Pedrini, una dintre colegele acestuia.

Italia are peste 2.500 de decese cauzate de coronavirus

Agenţia de Protecţie Civilă din Italia a anunţat marţi 345 de noi decese înregistrate în ultimele 24 de ore, bilanţul epidemiei de coronavirus ajungând la 2.503 morţi în această ţară, una dintre cele mai afectate din lume, potrivit Agerpres.

Numărul total de cazuri de coronavirus în Italia, cea mai grav afectată ţară din Europa, a crescut la 31.506 de la 27.980, o creştere cu 12,6%, cea mai mică rată de creştere înregistrată de la apariţia epidemiei în ţară pe 21 februarie.

Ibuprofenul în vremea pandemiei. Experții își dau „palme științifice”, iar noi, plebea, ne uităm la ei speriați și neputincioși. Între fapte și fake-news

Dintre cei infectaţi iniţial, 2.941 s-au recuperat complet, comparativ cu 2.749 cu o zi înainte. Circa 2.060 de persoane se aflau la terapie intensivă, faţă de 1.851 în urmă cu 24 de ore.

Papa Francisc le recomandă ”dezmierdări” familiilor izolate... Contra cenzurii, Reporters sans frontières a deschis o bibliotecă virtuală de articole în Minecraft...
Ultimele știri