Antena Căutare

Corpul neinsufletit al lui Yasser Arafat a fost exhumat

Corpul neinsufletit al lui Yasser Arafat a fost exhumat, au anunțat oficialii palestinieni, in cadrul anchetei privitoare la moartea liderului palestinian. Expertii elvetieni, francezi si rusi vor preleva probe si vor stabili daca moartea lui Arafat - care a decedat intr-un spital din Paris in 2004 - a fost rezultatul unei otraviri, relateaza BBC News.

Corpul neinsuflețit se afla intr-un mausoleu in complexul prezidential Muuataa din Ramallah, iar operatiunea se va desfasura la adapost de privirile curiosilor, in spatele unor cortine din plastic albastru, care incercuiesc mausoleul unde au inceput inca de la jumatatea lunii excavarile.

La incheierea operatiunii de exhumare vor fi organizate noi funeralii oficiale. "Yasser Arafat va fi inmormantat in cadrul unei ceremonii demne si protocolare. Trebuie sa il respectam pe cel care este un simbol pentru poporul palestinian si pentru lumea intreaga", a declarat presedintele comisiei de ancheta palestiniene, Taoufiu Tiraoui.

Citeste continuarea articolului in Jurnalul!

Peste 130 de site-uri care comercializau produse contrafacute au fost blocate in cadrul unei operatiuni demarate de SUA... Orasul Bruxelles, invadat de tractoare. Fermerii au ars cauciucuri si au "udat" Parlamentul European cu lapte...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x