Antena Căutare

„Vino, mamă, acasă!”. Abuzată și omorâtă cu 26 de lovituri de cuțit! Cum a sfârșit Mihaela pe mâna unor traficanți! Era de vârsta Alexandrei și Luizei!

Mihaela Miloiu avea 18 ani, era de-o seamă cu Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, când a intrat pe mâna unor traficanți și a ajuns să fie abuzată și omorâtă în Elveția.

„Vino, mamă, acasă!”. Abuzată și omorâtă cu 26 de lovituri de cuțit! Cum a sfârșit Mihaela pe mâna unor traficanți! Era de vârsta Alexandrei și Luizei!
Mihaela Miloiu.

Fata a intrat pe mâna unei temute reţele de trafic de carne vie din Câmpulung, clanul Boceanu, când avea 15 ani. În martie 2016, când au fost arestaţi, fata a dat declaraţie în faţa procurorilor DIICOT, însă ei nu au considerat că ea este o victimă a traficului de persoane.

Mihaela fusese racolată de Dafinel Boceanu prin metoda „lover-boy”, un procedeu de aservire totală a victimelor care se îndrăgostesc orbeşte de traficant.

„Parcă era drogată. Poate i-o fi dat ceva… După ce l-au arestat, i-am zis «vino, mamă, acasă», dar ea tot acolo stătea, în casa lui, şi zicea că-l aşteaptă să se întoarcă.”, a povestit mama Mihaelei Miloiu.

În iunie 2016, fraţii Boceanu au primit condamnări cu suspendare. Puşi în libertate, ei au continuat să-şi exploateze victimele.

Când a vorbit Mihaela ultima oară cu părinții ei

Părinţii au văzut-o ultima oară pe Mihaela pe 4 octombrie 2016. Era ziua tatălui ei, iar fata a venit acasă, în satul Capu Piscului, ca să-l sărbătorească. Trei zile mai târziu, faţa a fost dusă de clanul Boceanu în Elveţia.

„Eu am vorbit ultima dată cu ea pe 16 noiembrie. Nu ştiu de pe ce şi cum m-a sunat, pentru că întotdeauna ne suna de pe alte numere. Eu nu puteam să o sun, că ea n-avea niciodată un telefon, suna când de pe un număr, când de pe altul. I-am luat eu odată o telefon nou, i l-a găsit el şi l-a aruncat.”, și-a amintit Velica Miloiu, mama adolescentei.

„Când m-a sunat ultima oară, m-a întrebat ce fac, am întrebat-o pe unde e, mi-a zis că e pe la o soră de-a lui Dafinel, că el are nişte surori. Mi-a zis «mai vorbim, te mai sun»”, a adăugat ea.

Nu au mai vorbit. La două săptămâni după acest apel, Mihaela Miloiu a fost ucisă. Jurnaliştii din Elveţia şi din Franţa au scris zeci de articole despre această crimă.

„Mihaela locuia chiar acolo, lângă tine, într-un apartament discret, închiriat într-un cartier popular din Lausanne. Seara, ea și-a vândut trupul la Sévelin, centrul prostituției din cantonul Vaud. Cum a putut ea să moară în atâta indiferență?”, se întrebau jurnaliştii de la 24heures.ch.

În noaptea de 29/30 noiembrie 2016, Mihaela a urcat în maşina unui bărbat. Cadavrul ei a fost găsit două săptămâni mai târziu, într-o pădure din localitatea franceză Frasnois, aflată lângă granița cu Elveția. Avea 26 de lovituri de cuţit, iar chipul îi fusese desfigurat de lovituri. Ca să o poată identifica, jandarmii francezi au făcut un portret robot 3D pe care l-au distribuit în toată Europa.

Familia Mihaelei a aflat că fata este moartă abia la un an după dispariţia ei.
Părinții fetei s-au îndatorat ca să reușească să o îngroape. Mama ei a regretat că nu a deschis sicriul, ca să o vadă, înainte de a o înmormânta.

Luna trecută, bărbatul acuzat că a ucis-o pe Mihaela Miloiu a fost trimis în judecată. El ar putea fi condamnat pe viaţă pentru omor, scrie presa franceză.

El a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu tânăra, dar a spus că nu a omorât-o, ci că a ucis un cerb – motiv pentru care avea o rană la mână. Mai multe detalii, pe libertatea.ro.

Jaf insolit la Hong Kong, în contextul panicii cauzate de coronavirus: Înarmaţi cu cuţite, trei hoţi au furat sute de ro... Global Firepower - România urcă în clasamentul armatelor lumii, dar şi în topul statelor UE, din punct de vedere militar...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x