Antena Căutare

Cum arată casa de 50.000 de dolari în care locuiește Elon Musk în chirie. Imagini din interiorul locuinței

Elon Musk, cel mai bogat on al lumii, a umit mapamondul după ce și-a vândut proprietățile și s-a mutat cu chirie într-o casă din Texas. Cum arată locuința fondatorului Tesla și SpaceX.

Cum arată casa de 50.000 de dolari în care locuiește Elon Musk în chirie. Imagini din interiorul locuinței Galerie
Elon Musk | Getty

Elon Musk şi-a vândut toate proprietățile în valoare de 114 milioane de dolari, iar în prezent locuiește cu chirie într-o casă modulară din Texas ce costă 50.000 de dolari.

Se zvonește că antreprenorul, care a fost desemnat cel mai bogat om din lume în 2021, locuiește într-o casă modulară de 375 de metri pătrați, potrivit NyPost. În luna mai 2020, fondatorul Tesla a anunțat că-și va vinde toate proprietățile, într-un efort de a-și concentra toată atenția și resursele pentru programul spațial.

„Locuința mea principală costă 50.000 de dolari și am închiriat-o de la compania SpaceX”, a transmis Musk.

Casa este dotată cu utilitățile necesare unui trai obișnuit: living, baie, pat și bucătărie. NyPost a dezvăluit un videoclip cu ce se fală în casa miliardarului.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urmă cu trei luni, SpaceX, compania spaţială a lui Elon Musk, a câştigat un contract de aproape 3 miliarde de dolari pentru construcţia viitorului modul lunar cu echipaj uman al NASA, învingând Blue Origin, a lui Jeff Bezos, şi Dynetics, divizie a companiei Leidos. Miliardarul are în plan să trimită oameni pe Lună și să populeze plantea Marte. Recent, averea lui Musk a scăzut cu peste 25 de miliarde de dolari.

Planul lui Elon Musk pentru primii muncitori trimiși pe Marte

Elon Musk are planuri mari pentru Marte, chiar dacă până în prezent nicio persoană nu a ajuns acolo. Cel mai bogat om din lume a anunțat că ar putea duce 1 milion de oameni pe Plantea Roșie până în 2050. Popularea planetei Marte va putea începe când Terra va avea nave spațiale capabile să transporte 1.000 de oameni odată.

Citește și: Grimes, soția lui Elon Musk, și-a făcut spatele de "extraterestru". Ce a îndurat pentru a semăna cu o ființă cosmică

Următorul pas spre popularea planetei Marte ar fi eliberarea de dioxid de carbon prins sub suprafața planetei, pentru a o încălzi, lucru pe care l-a sugerat chiar Elon Musk. Studiile au arătat că nu există suficient dioxid de carbon sub suprafață pentru a provoca efectul de seră necesar pentru încălzirea planetei, informează IFLScience.

Deși nu există sufciente resurse pentru a transforma planeta Marte într-un loc prielnic vieții, Elon Musk este atașat de ideea populării altui loc din spațiu, ba chiar a scris pe Twitter mesajul „Nuke Mars!” (Bombardați atomic Marte!) în anul 2019 și a comandat numeroase tricouri imprimate cu această replică.

Citește și: Cum arăta Elon Musk înainte să se îmbogățească. Imaginile din 1999 în care pare altă persoană

O plecare pe Marte înseamnă bani extrem de mulți. Când a fost întrebat dacă acest lucru înseamnă că oamenii vor fi obligați să lucreze pentru acele împrumuturi, el a răspuns „Da. Vor fi o mulțime de locuri de muncă pe Marte!”.

În urma aceste replici, aumiți oameni au considerat că datoriile celor care au plecat de pe Terra îi vor urma pe Marte, devenind astfel prima colonie de tip închisoare a debitorilor interplanetari ai umanității.

Practic, primii oameni trimiși pe Marte vor munci pentru a-și plăti datoriile pe care le-au au în urma împrumuturilor făcute pentru a locui pe Planeta Roșie.

Elon Musk a dezvăluit naveta care va duce oameni pe planeta Marte. Cea mai puternică rachetă creată vreodată pe Pământ este prima piesă din planul omului de afaceri pentru a cuceri spaţiul. Un prim test ar putea avea loc chiar anul acesta. Elon Musk este unul dintre cei mai cunoscuţi afacerişti din lume şi deţine companiile SpaceX şi Tesla, care produce faimoasele maşini electrice cu acelaşi nume.

Plănuia să se căsătorească cu iubitul ei, însă ceva părea în neregulă. Femeia a primit un "semn" și a descoper...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x