Grimes, soția lui Elon Musk, și-a făcut spatele de "extraterestru". Ce a îndurat pentru a semăna cu o ființă cosmică

Iubita lui Elon Musk, Grimes, și-a făcut un nou tatuaj uimitor. Aceasta a optat pentru un design unic, cu cerneală albă. Spatele ei de "extraterestru" arată uimitor. Prin ce a trecut ca să arate așa.

Grimes - Claire Elise Boucher, iubita lui Elon Musk

Getty

Muzicanta în vârstă de 33 de ani, pe nume ei real Claire Elise Boucher, a dezvăluit tuturor „frumoasele cicatrici extraterestre” pe care și le-a făcut.

Aceasta a mărturisit că a evitat cerneala tradițională neagră sau colorată în favoarea culorii alb care îi acoperă tot spatele într-un mod diferit. După ce a arătat tuturor opera de artă pe care o poartă pe piele, ea a împărtășit și un videoclip al procesului și, de asemenea, a detaliat cum a reușit tatuatorul Nusi Quero să ajungă la forma finală, potrivit dailymail.co.uk.

Tatuajul de "extraterestru" al iubitei lui Elon Musk

Tatuajul său "extraterestru" vine în completarea declarațiilor sale recente prin care afirma că dorește să se mute pe Marte, după împlinirea vârstei de 50 de ani pentru a putea ajuta la ridicarea unei colonii umane. Partenerul ei - cel mai bogat om din lume - a dezvăluit un plan ambițios de a aduce oamenii pe Marte până în 2026 - cu șapte ani înainte ca NASA să urmărească aterizarea astronauților pe Planeta Roșie.

Citește și: Soția lui Elon Musk are un nou tatuaj care i-a surprins pe fani. În ce ipostaze s-a fotografiat

Pentru realizarea tatuajului a lucrat cu un artist tatuator și cu un designer. Cel din urmă a realizat desenul și a ajutat la proiectarea lui 3D. După aceea, artistul tatuator a pus pe pielea ei forma neobișnuită. Procesul a fost unul lung și dureros, iar realizarea designului a fost extrem de complicată.

Aceasta a spus că are dureri destul de mari și nu poate dormi pe spate, până se vindecă rana tatuajului.

Cea mai comună formă de tatuaj este alcătuită din cerneală neagră și cerneluri de diferite culori. Tatuajele albe nu conțin altceva decât un singur pigment. Tatuajele albe sunt văzute ca o formă de artă mai subtilă decât tatuajele obișnuite negre sau colorate și este esențial să fie realizate de un artist priceput.

Citește și: Planul lui Elon Musk pentru primii muncitori trimiși pe Marte. Ce vor fi obligați oamenii să facă după ce vor ajunge în spațiu

Important de reținut este faptul că tatuajele albe se vor estompa mult mai repede decât cele obișnuite deoarece sunt foarte puțin pigmentate. Tatuajele albe vor provoca adesea un aspect rigid, deoarece cerneala groasă provoacă cicatrici sub piele, astfel, se vor simți la atingere.

Grimes, pe numele ei real Claire Elise Boucher, a început relația cu Elon Musk în 2018. Cei doi au împreună un fiu, care s-a născut în 2020 și pentru care cei doi au ales un nume bizar: X Æ A-Xii.

La două zile după ce Elon Musk și Grimes au anunțat nașterea fiului lor și au împărtășit lumii întregi numele unic pe care acesta îl va primi - X Æ A-12 - David Glass, un avocat specializat în Dreptul familiei spune că, în timp ce numele băiatului nu este ilegal, nu va fi acceptat ca fiind valabil de către stat.

Ultimele știri