Antena Căutare

Cum arată chiloții regali ai Reginei Victoria, scoși la licitație: "Nu se ivesc în fiecare zi asemenea şanse"

Lenjeria intimă a Reginei Victoria, dimensiunea XXL, cu o circumferinţă a taliei de 107 cm au fost scoși la licitație. Aceștia datează din perioada 1880-1890, potrivit adevarul.ro.

Lenjeria intimă a Reginei Victoria, dimensiunea XXL, cu o circumferinţă a taliei de 107 cm au fost scoși la licitație. Aceștia datează din perioada 1880-1890, potrivit adevarul.ro.

Casa de licitaţii Charles Ross Auctioneers, din Marea Britanie, se așteaptă ca aceștia să fie vânduți cu cel puțin 650 de euro.

„Aşteptăm un foarte mare interes din partea publicului, mai ales din partea colecţionarilor. Există posibilitatea să îi trimitem şi peste hotare, în Australia, de exemplu, unde avem mulţi posibili clienţi.

Nu se ivesc în fiecare zi asemenea şanse. De exemplu, în ultimii zece ani am descoperit doar două sau trei perechi. Se făcea un număr mare de chiloţi pentru regină, deci aceştia au fost purtaţi, cel mai probabil, o singură dată. ”, a declarat Peter Mason, acţionar al casei de licitaţii.

Prima fericită prorietară a obiectului vestimentar a fost o femeie care i-a cumpărat de la un târg de Crăciun, cu zece lire sterline. Aceasta dorea să îi fac un cadou tatălui său.

UPDATE: Cel puțin 413 de morți în urma cutremurului cu magnitudinea de 7,8 produs în Ecuador... Ecuador. Imaginile terorii! Oameni scoși de sub dărâmături, case și mașini, una cu pământul! 413 de morți. Bilanțul va m...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x