Antena Căutare

Cum arată conacul de peste 14.000.000 de dolari cumpărat de Harry și Meghan Markle. Cei doi locuiesc într-o reședință cu 16 băi

Când Meghan Markle și Prințul Harry au părăsit Casa Regală, aceștia au decis să achiziioneze un conac imperial la aproximativ 90 de mile de Los Angeles. Cuplul are vecini importanți, precum Oprah Winfrey și Rihanna. Imagini din interiorul locuinței.

Cum arată conacul de peste 14.000.000 de dolari cumpărat de Harry și Meghan Markle. Cei doi locuiesc într-o reședință cu 16 băi Galerie
Meghan Markle și Prințul Harry | Getty

Prințul Harry și Meghan Markle au decis unde vor să locuiască și au achiziționat un conac de 18.000 de metri pătrați în Montecito, California, la aproximativ 90 de mile de Los Angeles. Unii dintre noii lor vecini de seamă sunt Oprah Winfrey, Elle DeGeneres, Rob Lowe și George Lucas și chiar Rihanna. Harry și Meghan se pare că au obținut o ofertă foarte bună, deoarece proprietatea se vânduse anterior cu 29 de milioane de dolari, dar ei au reușit să o cumpere cu 14.650.000 de dolari.

Conacul este o reședință palatină cu 9 dormitoare și 16 băi. Are o piscină imensă, un cinematograf, o sală de gimnastică completă, un spa, o bibliotecă, un birou, o cramă imensă, bucătărie de ultimă generație, sală de divertisment și jocuri, un teren de tenis, un garaj pentru cinci mașini și un loc de joacă mare, unde prințul Archie și Lilibet se vor putea bucura de ore de distracție. Proprietatea se află pe un drum privat de paparazzi, unde se pot bucura de intimitate.

De asemenea, se pot bucura de peisaje panoramice uimitoare asupra oceanului și munților.

Meghan Markle ar putea reveni la Casa Regală alături de Prințul Harry, în două luni. Ce a decis Ducesa de Sussex să facă

Meghan Markle și Prințul Harry vor să vină la Palatul Buckingham în luna septembrie. Cei doi soți își pregătesc revenirea pentru o altă ceremonie în memoria Prințesei Diana. Ce spun surse apropiate despre posibila întâlnire a lui Meghan cu Famila Regală.

Prințul Harry urmează să revină în Marea Britanie peste 10 săptămâni pentru o altă ceremonie dedicată Prințesei Diana, iar surse spun că Meghan Markle urmează să i se alăture. Ducesa de Sussex nu a participat la dezvelirea statuii Prințesei Diana, iar soțul său, Prințul Harry, nu a apucat să "vindece ruptura frățească" dintre el și fratele său, Prinuț William.

La evenimentul de celebrare a statuii "Prințesei Inimilor", Prințul Harry nu ar fi apucat să poarte o discuție despre situația tensionată dintre ei. Cei doi au avut la dispoziție doar o oră la memorialul mamei lor, timp în care și-au dedicat atenția momentului profund și nu au abordat discuții despre declarațiile controversate a lui si ale lui Meghan.

Eveniemntul la care a fost dezvelită statuia Prințesei Diana a fost restrâns din cauza pandemiei de Covid-19, iar potrivit The Sun, nu a existat timp între cei doi frați pentru a aborda acuzațiile lui Harry aduse Familiei Regale. Însă, Prințul Harry urmează să revină în luna septembrie a anului 2021 și să se alăture familiei într-un alt eveniment dedicat comemorării vieții mamei sale. Surse spun că Meghan Markle, care urmează să împlinească vârsta de 40 de ani, a decis să fie prezentă și ea, însă alte voci susțin că ar fi mult prea devreme să vină având în vedere că micuța Lilibet va avea doar două luni.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x