Antena Căutare

Cum arată și cine este Victoria Starmer (Lady Vic), soția lui Keir Starmer, noul premier al Marii Britanii. Au împreună 2 copii

Keir Starmer a fost numit oficial prim-ministru al Marii Britanii, de către regele Charles. Liderul laburist a ținut primul său discurs ân calitate de premier și a avut-o alături pe soția lui, Victoria Starmer.

Galerie
Victoria Starmer este noua Prima Doamnă a Marii Britanii | Profimedia

Keir Starmer a avut-o alături pe soția sa în timpul primului discurs susținut la Downing Street 10. Keir Starmer și Victoria Starmer sunt căsătotiți de 17 ani. Între ei e o diferență de vârstă de 11 ani, ea fiind mai tânără. Victoria Starmer a purtat o rochie roșie și a radiat de fericire la brațul soțului său, în momentul în care cei doi au ajuns la reședința de pe Downing Street 10, locul care le va deveni casă. Lady Vic și soțul ei au fost întâmpinați de simpatizanții laburiști. Soția noului premier a fost foarte prietenoasă și i-a îmbrățișat pe cei care i-au felicitat.

Cum arată soția lui Keir Starmer, noul prmeier britanic. Victoria Starmer i-a fost alături soțului în timpul primului discurs

La fel ca soțul ei, Lady Victoria, noua primă doamnă a Marii Britanii, a studiat Dreptul și este de profesie avocat, iar cuplul s-a cunoscut la locul de muncă, nefiind vorba despre o dragoste le prima vedere. În prezent, soția noului premier britanic lucrază în cadrul Serviciului Național de Sănătate. Fiica lui Bernard, un contabil de religie evreiască şi de origine poloneză, şi a Barbarei, medic, Victoria a crescut în Londra. și s-a alăturat Partidului Laburist în 1997. Victoria este evreică și vegetariană a inspirat reconcilierea dintre stânga şi comunitatea evreiască, potrivit BBC.

„Lady Vic”, acum terapeut ocupațional, intenționează să continue să lucreze în NHS (Sistemul Național de Sănătate britanic).

Articolul continuă după reclamă

Keir Starmer, în vârstă de 61 de ani și soția sa, Victoria Starmer, în vârstă de 50 de ani, au împeună doi copii. Ei și-au crescut copiii ca vegetarieni până la vârsta de 10 ani, moment în care li s-a oferit opțiunea de a mânca carne. Într-un interviu acordat în timpul alegerilor generale din 2024, Starmer a dezvăluit că lucrul de care se temea cel mai mult în legătură cu faptul de a deveni prim-ministru este impactul pe care l-ar putea avea asupra copiilor săi, din cauza "vârstelor lor dificile" și cum ar fi mai ușor dacă ar fi mai tineri sau mai în vârstă. Starmer a declarat într-un interviu radiofonic că, dacă va fi ales prim-ministru, va evita să lucreze după ora 18.00 în zilele de vineri pentru a respecta cinele de Shabbat și a petrece timp cu familia sa.

Citește și: Familia regală nu ar consuma niciodată aceste 4 alimente. Dezvăluirile reginei Camilla au ridicat multe semne de întrebare

Keir Starmer a ținut primul său discurs în calitate de nou prmeier britanic

"Este cu siguranţă clar pentru toată lumea că ţara noastră are nevoie de o resetare mai amplă, de o redescoperire a ceea ce suntem, pentru că, indiferent cât de puternice sunt furtunile istoriei, unul dintre principalele puncte forte ale acestei naţiuni a fost întotdeauna capacitatea noastră de a naviga pe o cale către ape mai liniştite", a spus el. "Acest lucru depinde de politicieni, în special de cei care reprezintă stabilitatea şi moderaţia, aşa cum sunt eu. Guvernul meu va lupta în fiecare zi până când veţi fi din nou încrezători. De acum înainte, aveţi un guvern care nu este încărcat de doctrine, ci ghidat doar de hotărârea de a vă servi interesele. Ne-aţi dat un mandat clar şi îl vom folosi pentru a aduce schimbarea", a promis Keir Starmer.

"Cărămidă cu cărămidă vom reconstrui infrastructura oportunităţilor, şcolile şi colegiile de clasă mondială, locuinţele la preţuri accesibile care, ştiu, sunt ingredientele speranţei pentru oamenii muncii", a arătat Keir Starmer.

În condiţiile în care Scoţia în special are ambiţii separatiste, Starmer a arătat că obiectivul lui este de a uni ţara. "Patru naţiuni care stau din nou împreună. Înfruntând, aşa cum am făcut-o atât de des în trecut, provocările unei lumi nesigure. Angajate într-o reconstrucţie calmă şi răbdătoare. Aşadar, cu respect şi umilinţă, vă invit pe toţi să vă alăturaţi acestui guvern de serviciu, în misiunea de reînnoire naţională. Munca noastră este urgentă şi o începem astăzi", a anunţat Starmer, potrivit news.ro.

Citește și: Imagini cu primul portret oficial al Regelui Charles al III-lea de când a fost încoronat. Semnificația ascunsă a tabloului

Keir Starmer este al şaptelea prim-ministru laburist şi a câştigat categoric alegerile de joi, partidului său revenindu-i 412 din cele 650 de locuri din Parlament. Partidul Laburist a obţinut joi o victorie zdrobitoare în alegerile legislative din Regatul Unit, punând capăt unei perioade de 14 ani de putere conservatoare.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 3 octombrie 2024. Emanuel a pierdut suma de 15.000 de lei!
Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a | Sezonul 3, 3 octombrie 2024. Emanuel a pierdut suma de 15.000 de lei! Joi, 03.10.2024, 19:00
Premierele toamnei în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


x