Antena Căutare

Familia regală nu ar consuma niciodată aceste 4 alimente. Dezvăluirile reginei Camilla au ridicat multe semne de întrebare

Motivele pentru care familia regală nu mănâncă aceste alimente pot părea absurde pentru mulți dintre noi. Iată ce preparat a interzis Regele Charles!

Regele Charles și Regina Camilla Galerie
Familia regală nu ar consuma niciodată aceste 4 alimente. | Shutterstock.com

Deși familia regală are acces la o mare diversitate de produse și feluri de mâncare, există câteva alimente pe care nu le-ar mânca niciodată, mai ales în timpul logodnei sau în incinta locuinței.

Spre surprinderea tuturor, regina Camilla a dezvăluit care sunt alimentele pe care membrii familiei nu le vor consuma sub nicio formă!

Citește și: Prima apariție a Prințului George după diagnosticul dur primit de mama sa. Cum a fost surprins alături doar de Prințul William

Iată care sunt cele 4 alimente pe care românii le consumă aproape zilnic, dar pe care familia regală le refuză total!

Familia regală nu consumă niciodată aceste 4 alimente

Cu toate că cele 4 alimente sunt extrem de comune în bucătăria britanică, unele dintre ele sunt considerate de familia regală ca putând fi consumate extrem de rar sau chiar deloc din cauza riscului de îmbolnăvire, dar și din cauza principiilor regelui.

Unul dintre cele patru alimente este reprezentat de usturoi, planta pe care majoritatea persoanelor o adoră și care nu lipsește niciodată de pe mesele românilor.

„La Palatul Buckingham nu gătești cu usturoi”, a dezvăluit în urmă cu ceva timp fostul bucătar regal John Higgins, potrivit mirror.co.uk.

În timpul unei apariții la un show culinar din Australia, când a fost întrebată despre alimentele regale interzise, regina Camilla a spus:

„Urăsc să spun asta, dar usturoiul. Usturoiul este un NU”.

Mirat, unul dintre jurați, Gary Mehigan, a întrebat: „Deci usturoiul este interzis? Pentru că vorbești și pentru că porți discuții?”.

„Da, exact. Așa că întotdeauna trebuie să renunți la usturoi”, a răspuns Camilla, potrivit sursei citate anterior.

Citește și: Mesaj subtil pentru Casa Regală Britanică. Ce a îmbrăcat Meghan Markle la cea mai recentă apariție publică

Cel de-al doilea aliment pe care familia regală nu îl consumă din același motiv este ceapa.

Al treilea aliment care nu se află în meniul familiei regale este reprezentat de crustacee. Membrii familiei consideră că este interzis să mănânce crustacee atât atunci când participă la evenimente, cât și la tururi regale pentru a evita cu totul riscul de intoxicație alimentară.

Un fost majordom al regelui Charles, Grant Harrold, a vorbit în urmă cu o bună perioadă de timp despre acest aspect.

„Când ia masa, familia regală trebuie să fie atentă la crustacee din cauza otrăvirii cu crustacee și din cauza programului lor de lucru. Este o mișcare foarte sensibilă să renunți la fructe de mare când ieși și afară și de ocupi de îndatoririle publice.

„Nu vrem ca un membru al Familiei Regale să aibă o reacție serioasă la toxiinfecțiile alimentare. Mai ales dacă aceștia se află într-un turneu în străinătate. Prin urmare, în mod normal, nu veți găsi acest lucru în meniul regal” a spus fostul majordon, Grant Harrold.

Cu toate acestea, regele a fost văzut în public în timp ce mânca stridii în cadrul Whitstable în anul 2013, scrie mirror.uk.

Citește și: Cine este Prințul Edward, cel care ar putea să preia atribuțiile Famliei Regale Britanice. Este „cel mai dur” dintre frați

Ultimul aliment pe care familia regală nu îl consumă și pe care regele Charles a interzis-o în toate reședințele regale pentru simplul fapt că o detestă este reprezentat de foie gras.

Regele a primit chiar laude din partea organizației pentru drepturile animalelor PETA pentru că a luat decizia de a interzice delicatesa franțuzească foie gras din toate meniurile servite la reședința sa regală din cauza modalității neetice prin care se prepară.

Foie gras este un produs obținut din ficatul de rață sau de gâscă mărit anormal din cauza unei boli ce poartă denumirea de steatoză hepatică. Cu toate acestea, preparatul este considerată una dintre cele mai costisitoare delicatese la nivel global.

Televizoarele, adevărați spioni în casa ta! Cum s-a descoperit problema și cum o au reușit experții să o remedieze... „Alege ce urmează”, din 17 aprilie, la Observator...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x