Căutare Live

Privește, române, și plângi! Cum arată un spital pe care chinezii l-au deschis în 48 de ore! Au loc aici 1.000 de oameni afectați de coronavirus – VIDEO

O clădire goală a fost transformată de chinezi, în doar 48 de ore, într-un spital dedicat pacienților îmbolnăviți de coronavirus. Au apărut imagini din interiorul unității sanitare amenajate fulgerător!  

Cum arată un spital pe care chinezii l-au deschis în 48 de ore!

Clădirea goală a fost transformată de muncitori și voluntari într-un spital de urgență cu 1.000 de paturi!

Spitalul amenajat și deschis în doar 48 de ore se află în orașul Huanggang, în apropiere de Wuhan. Primii pacienți au ajuns aici marți, în jurul orei locale 22.30.

Clădirea fusese construită pentru a aparține de Spitalul Central din Huanggang. Urma să fie deschisă abia în luna mai. Însă, vineri, s-a decis ca această clădire să fie folosită pentru tratarea pacienților îmbolnăviți de coronavirus. Pregătirile au început sâmbătă. Până luni, toate cele 1.000 de paturi au fost aranjate de voluntari. Au fost făcute și toate lucrările legate de apă, electricitate și internet.

Peste 500 de muncitori au lucrat două zile și două nopți pentru ca spitalul să fie deschis la timp, pentru pacienții îmbolnăviți de coronavirus.

Citește și: O asistentă, filmată în timp ce plângea de se cutremura pământul, în spital! Motivul tulburător pentru care femeia nu s-a mai putut controla – VIDEO

Un alt spital este construit în prezent, de la zero, la 75 de kilometric distanță față de Wuhan. Este de așteptat ca acesta să fie gata săptămâna aceasta, după doar o săptămână de lucrări de construcție!

Peste 6.000 de oameni din întreaga lume au fost depistați cu acest coronavirus, iar 132 de persoane au murit din această cauză în China.

În Germania s-ar fi înregistrat, marți, primul caz de transmitere de la om la om a coronavirusului în Europa – între un bărbat german și o femeie care s-a întors din China.

Miercuri, Consulatul Rusiei în oraşul chinez Canton a anunțat că Rusia și China lucrează împreună la dezvoltarea unui vaccin împotriva noului coronavirus chinez (2019-nCov), iar Beijingul a trimis Moscovei genomul virusului.

VIDEO - Privește și vei plânge! Mirele paralizat "s-a ridicat" în noaptea nunții și a dansat alături de aleasa... Camera Reprezentanţilor adoptă un proiect de lege prin care-l protejează pe Dalai Lama...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri