Antena Căutare

Privește, române, și plângi! Cum arată un spital pe care chinezii l-au deschis în 48 de ore! Au loc aici 1.000 de oameni afectați de coronavirus – VIDEO

O clădire goală a fost transformată de chinezi, în doar 48 de ore, într-un spital dedicat pacienților îmbolnăviți de coronavirus. Au apărut imagini din interiorul unității sanitare amenajate fulgerător!  

Privește, române, și plângi! Cum arată un spital pe care chinezii l-au deschis în 48 de ore! Au loc aici 1.000 de oameni afectați de coronavirus – VIDEO
Cum arată un spital pe care chinezii l-au deschis în 48 de ore!

Clădirea goală a fost transformată de muncitori și voluntari într-un spital de urgență cu 1.000 de paturi!

Spitalul amenajat și deschis în doar 48 de ore se află în orașul Huanggang, în apropiere de Wuhan. Primii pacienți au ajuns aici marți, în jurul orei locale 22.30.

Clădirea fusese construită pentru a aparține de Spitalul Central din Huanggang. Urma să fie deschisă abia în luna mai. Însă, vineri, s-a decis ca această clădire să fie folosită pentru tratarea pacienților îmbolnăviți de coronavirus. Pregătirile au început sâmbătă. Până luni, toate cele 1.000 de paturi au fost aranjate de voluntari. Au fost făcute și toate lucrările legate de apă, electricitate și internet.

Peste 500 de muncitori au lucrat două zile și două nopți pentru ca spitalul să fie deschis la timp, pentru pacienții îmbolnăviți de coronavirus.

Citește și: O asistentă, filmată în timp ce plângea de se cutremura pământul, în spital! Motivul tulburător pentru care femeia nu s-a mai putut controla – VIDEO

Un alt spital este construit în prezent, de la zero, la 75 de kilometric distanță față de Wuhan. Este de așteptat ca acesta să fie gata săptămâna aceasta, după doar o săptămână de lucrări de construcție!

Peste 6.000 de oameni din întreaga lume au fost depistați cu acest coronavirus, iar 132 de persoane au murit din această cauză în China.

În Germania s-ar fi înregistrat, marți, primul caz de transmitere de la om la om a coronavirusului în Europa – între un bărbat german și o femeie care s-a întors din China.

Miercuri, Consulatul Rusiei în oraşul chinez Canton a anunțat că Rusia și China lucrează împreună la dezvoltarea unui vaccin împotriva noului coronavirus chinez (2019-nCov), iar Beijingul a trimis Moscovei genomul virusului.

Londra vrea să pună capăt accesului automat la pescuit în apele teritoriale britanice... Imagini in exclusivitate! Teama de virus golește orașele în China: Un român a trimis o înregistrare uluitoare...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x