Căutare Live

Cum era Ivanka Trump în copilărie și în adolescență? O fostă prietenă face dezvăluiri despre fiica președintelui Donald Trump

Una dintre fostele prietene ale fiicei preferate ale lui Donald Trump și-a amintit cum era aceasta în copilărie și în adolescență. Unul dintre elementele cu care se evidenția Ivanka Trump era plăcerea de a vorbi despre ea însăși.

Ivanka Trump, descrisă de o prietenă din copilărie. Cum era atunci fiica președintelui american?

Lysandra Ohrstrom, una dintre prietenele din trecut ale fiicei lui Trump a vorbit despre copilăria ei alături de Ivanka Trump.

Fiica președintelui în exercițiu al SUA era o prietenă loială și distractivă, căreia îi plăcea să fie în centrul atenției, spune Lysandra.

Dezvăluiri fără perdea despre Ivanka Trump. Ce spune cea mai bună prietenă din copilaria ei despre fiica președintelui Donald Trump

„Efectiv iubea să vorbească despre ea însăși. Era distractivă, loială și, să recunoaștem, timpul petrecut alături de ea era destul de incitant. La finalul adolescenței, și chiar și pe vremea când aveam 20 de ani, eu și Ivanka eram pe aceeași lungime de undă. Ne plăcea aventura. Mergeam împreună pe cal dintr-un sat din Costa Rica într-un oraș din Nicaragua, pentru că nu mai fusesem niciodată acolo”, și-a amintit prietena din copilărie a fiicei lui Trump.

În același timp, Lysandra Ohrstrom a vorbit și despre președintele american în exercițiu Donald Trump, despre care își amintește că nu avea simțul umorului când în discuție era familia lui.

Lysandra și-a amintit de un moment în care Donald Trump a întrebat-o dacă Ivanka este cea mai drăguță fată din clasă, iar ea a răspuns că se află în top 5, ceea ce l-a nemulțumit pe cel de-al 45-lea președinte american.

Ivanka Trump are 39 de ani și este o femeie de afaceri și un fost fotomodel american. Ivanka a a început să lucreze în administrația Trump din anul 2017, fiind asistenta tatălui său la Casa Albă. Donald Trump va trebui să părăsească Biroul Oval în luna ianuarie, după ce a pierdut cursa alegerilor predinețiale din 3 noiembrie, în fața democratului Joe Biden.

Cine este Maia Sandu, prima femeie-președinte din Republica Moldova. Apariția sa, după rezultatele oficiale ale alegeril... Schimbări în clasamentul miliardarilor! Elon Musk a devenit al doilea cel mai bogat om de pe planetă...
Parteneri
Cadouri pentru Secret Santa la job. Ce să le iei colegilor pe care nu îi cunoști prea bine
Dacă există o perioadă incomodă în timpul sezonului de Crăciun, atunci cu siguranță este momentul când trebuie să cauți cadouri pentru Secret Santa. E de obicei o activitate festivă care se desfășoară la locul de muncă. Acest detaliu face misiunea cadoului și mai greoaie pentru că sunt șanse mari să fie nevoie să-i oferi cadoul unui coleg pe care nu-l cunoști foarte bine.
Catine.ro
Ultimele știri