Căutare Live

Cu ce se ocupă Ashley Biden: „De la trei ani vrea să schimbe lumea”. Povestea impresionantă a fiicei noului președinte american

Noul președinte al SUA se poate mândri cu implicarea fiicei sale în comunitate. Ashley este activistă, filantroapă și designer. Mezina familiei Biden deține o linie vestimentară și donează încasările obținute către organizații comunitare, ca un omagiu pentru fratele său, care a murit în anul 2015.

Povestea impresionantă a fiicei noului președinte american.

Ashley Biden are 39 de ani și este fiica cea mică a democratului Joe Biden și a soției acestuia Jill Biden.

Ashley s-a născut în 1981, a urmat un liceu privat în Bloomington, Delaware și ulterior s-a specializat în antropologie culturală la Universitatea Tulane.

În 2012 s-a alăturat Centrului pentru Justiție din Delaware, concentrându-se pe reforma justiției penale în stat. Ea a contribuit la înființarea și desfășurarea de programe și servicii axate pe educația publică, pe violența domestică, pe atacurile cu arme, și pe situația femeilor încarcerate și a reintrării acestora în comunitate.

Moartea lui Beau Biden, o lovitură cumplită pentru Ashley: „Era motivația mea”

Tot timpul a fost extrem de apropiată de tatăl său și de frații mai mari, Hunter și Beau. Moartea lui Beau Biden, survenită în anul 2015, în urma pierderii luptei cu cacerul la creier, a afectat-o pe Ashley, determinând-o să continue să-i susțină cauzele acestuia în ceea ce privește domeniul justiției.

Citește și: Cine sunt copiii și nepoții lui Joe Biden. Povestea dramatică de viață a politicianului american

„Uneori, o lovitură te determină să mergi înainte. Boala lui m-a îngenunchiat, dar nu am ce face decât să mă ridic și să mă concentrez asupra obiectivelor mele”, a declarat Ashley pentru Washington Post, după moartea fratelui său.

Ashley a fost director executiv al Centrului pentru Justiție din Delaware între anii 2014-2019, s-a luptat împotriva pedepsei cu moartea și a continuat să facă o campanie pentru reformarea sistemului penal american, cauză inspirată de la fratele său răpus de cancer.

De asemenea, Ashley a fost inspirată și de tatăl său în ceea ce privește implicarea în comunitate.

„Tatăl meu m-a învățat întotdeauna că tăcerea înseamnă complicitate și că trebuie să acționez pentru a ajuta pe oricine care a fost tratat nedrept. Acesta este principiul călăuzitor în viața mea profesională", este modul în care Ashley și-a descris profesia, potrivit publicației Marice Claire.

We are winning... congrats daddy. #uselection

A post shared by Ashley Biden (@ashbiden) on

În 2017 Ashley a înființat organizația Livelihood, care produce și vinde hanorace unisex, cu scopul de a dona încasările obținute din vânzări către organizații comunitare din D.C. și Delaware.

Intenția companiei înființate de Ashley este aceea de a susține reforma justiției penale și de a contribui la îmbunătățirea educației copiilor din Delaware. Compania Livelihood este un omagiu adus lui Beau Biden, avocat și politician, care a susținut și el aceleași cauze în cariera sa.

Ashley Biden l-a susținut pe tatăl său în campania prezidențială

Ashley l-a susținut pe tatăl său la alegerile prezidențiale din SUA, spunând despre el că „Îi va trata pe absolut toți cetățenii cu respect”.

În afară de faptul că și-a susținut tatăl în campanie, Ashley nu s-a implicat în politică și nu și-a dorit să apară în lumina reflectoarelor, considerând că este mai bine dacă se implică în activități sociale pe plan local.

Citește și: Ce vrea să facă Jill Biden, soția președintelui ales, după numirea în funcție a lui Joe Biden

„Sunt foarte mândru de fiica mea. Încearcă să schimbe lumea încă de când avea trei ani”, a declarat noul președinte American despre mezina familei lui.

Ashley este cosătorită cu Howard Krein, un cunoscut chirurg plastician, ORL-ist şi antreprenor. Cei doi nu au copii.

Jo Biden a câștigat alegerile prezidențiale din SUA, desfășurate pe 3 noiembrie, devenind astfel cel de-al 46-lea președinte american. De asemenea, el este și cel mai în vârstă președinte din istoria americanilor, având aproape 78 de ani.

Simona Halep s-a vindecat de Covid-19... Ce soții a avut Adrian Mutu și care au fost motivele pentru care a divorțat. S-a căsătorit prima dată la 22 de ani...
Parteneri
Gem de pepene galben. Gem fin cu textură de jeleu
Catine.ro
Ultimele știri
Top Văzute
x