Căutare Live

Cutremur cu magnitudinea de 6,1 în centrul Chinei

Un cutremur cu magnitudinea de 6,1 a avut loc în noaptea de miercuri spre joi în partea centrală a Chinei, anunţă Institutul american de geofizică USGS, relatează Reuters online

Un cutremur cu magnitudinea de 6,1 a avut loc în noaptea de miercuri spre joi în partea centrală a Chinei, anunţă Institutul american de geofizică USGS, relatează Reuters online, citată de Mediafax.

Potrivit agenţiei oficiale de presă China Nouă, nu s-au raportat victime sau pagube imediat după seism, care a avut loc la o adâncime de zece kilometri, în ţinutul Menyuan din provincia Qinghai.

Serviciile de telefonie din Menyuan operau normal, precizează aceeaşi sursă.

Potrivit unor martori, numeroşi oameni, care au ieşit din locuinţe speriaţi de cutremur, şi-au petrecut restul nopţii de miercuri spre joi în automobile, în pofida unor temperaturi de minus 20 de grade Celsius, potrivit agenţiei oficiale.

Atentat sinucigaș cu mașină capcană la Kabul, lângă ambasada Rusiei... Unii strigă că sunt PRO-Europeni, ceilalți că sunt PRO-Ruși! Împreună scandează, însă: 'Noi suntem puterea'! Ce se întâm...
Parteneri
Obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Ce recomandă specialiștii
Dacă ți-ai propus să faci o schimbare în viața ta, specialiștii îți vin în ajutor cu o listă de obiceiuri pe care să le adopți dimineața. Aceste gesturi mărunte vor avea un impact semnificativ asupra rutinei tale de zi cu zi.
Catine.ro
Ultimele știri