Antena Căutare

Breaking news. Cutremur mare în urmă cu puțin timp. Seismul s-a resimțit în multe zone!

Indonezia s-a cutremurat din nou. De această dată, un seism puternic a avut loc lângă orașul Palu, cu magnitudinea de 6.1 pe scara Richter.

Indonezia s-a cutremurat din nou. De această dată, un seism puternic a avut loc lângă orașul Palu, cu magnitudinea de 6.1 pe scara Richter.

Cutremurul s-a produs la 55 km față de orașul Palu, în centrul Indoneziei, la ora locală 7:01. Țara se confruntă des cu astfel de fenomene, mai ales din cauza erupțiilor de vulcan care au loc frecvent. Indonezia a fost lovită de cutremure puternice, iar în ultimul timp, din cauza seismelor și-au pierdut viața nu mai puțin de 500 de oameni, scrie Express.co.uk.

Aproximativ 390.000 de oameni au fost nevoiți să își părăsească locuințele, din cauza distrugerilor provocate de cutremurul produs la jumătatea lunii august, de 7.2 pe scara Richter.

Imaginile fac înconjurul lumii! Avion cu zeci de pasageri la bord, prăbușit în Ocean... Starea celor 12 marinari răpiți de PIRAȚI în Nigeria, DEZVĂLUITĂ de Sindicatul Liber al Navigatorilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x