Antena Căutare

Imaginile fac înconjurul lumii! Avion cu zeci de pasageri la bord, prăbușit în Ocean

Un avion Boeing 737, al companiei Air Niugini, s-a prăbuşit în Oceanul Pacific, în apropierea aeroportului de insula Weno din Statele Federate ale Microneziei, informează agenţia de ştiri Reuters. La bord se aflau 47 de oameni, pasageri și membri ai echipajului, toți reușind să supraviețuiască.

Un avion Boeing 737, al companiei Air Niugini, s-a prăbuşit în Oceanul Pacific, în apropierea aeroportului de insula Weno din Statele Federate ale Microneziei, informează agenţia de ştiri Reuters, citată de Mediafax. La bord se aflau 47 de oameni, pasageri și membri ai echipajului, toți reușind să supraviețuiască.

"Avionul urma să aterizeze, însă înainte de aterizare era la 150 de yarzi (137 metri) şi s-a prăbuşit", a declarat Jimmy Emilio, directorul general al Aeroportului Chuuk de pe insula Weno.

"Nu ştim ce s-a întâmplat (...) oamenii au fost salvaţi cu bărcile - 36 de pasageri şi 11 membri ai echipajului au fost salvaţi, iar avionul se scufundă", a adăugat oficialul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pasagerii şi membrii echipajului au fost transportaţi la spital, însă nu s-au înregistrat răni serioase.

Incidentul aviatic s-a produs în jurul orei locale 9:30 (ora României, 02:30), mai scrie sursa citată.

Actrița Meryl Streep a publicat o scrisoare deschisă și, totodată, un tribut emoționant: “Trebuie să protejăm, să apărăm... Breaking news. Cutremur mare în urmă cu puțin timp. Seismul s-a resimțit în multe zone!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x