Antena Căutare

Datele personale nu mai sunt sigure pe Facebook!

Recent, cei de la Facebook au facut public faptul ca site-urile externe vor avea acces la adresele si numerele de telefon ale user-ilor platformei. Iar acest lucru s-a intamplat in pofida criticilor expertilor, politicienilor si a utilizatorilor.



Directorii platformei inca se gandesc daca sa restrictioneze accesul utilizatorilor sub 18 ani la aplicatii, care le-ar dezvalui informatiile private unei a treia parti.

Facebook a incercat sa traseze o linie fina intre informatiile personale si cele publice, cu toate ca i-a fortat pe utilizatori sa impartaseasca din ce in ce mai multe date private, atat in cadrul platformei sociale, cat si in afara ei.

Acest plan de a permite unei a treia parti sa poata vedea datele de contact ale utilizatorilor, marcheaza inceputul celei mai mari controverse care implica Facebook-ul. Directorii platformei spun ca incurajeaza, astfel, ultilizatorii sa fie mai liberali in ceea ce priveste impartasirea informatiilor si activitatilor lor online cu ceilalti.

In data de 2 martie, Facebook a contactat ziarul Huntington Post si a declarat ca, in ciuda zvonurilor, sub niciun chip celelalte site-uri nu vor putea accesa informatiile personale ale utilizatorilor. Pentru cei care gasesc aceasta optiune utila, reprezentantii platformei au spus ca se vor mai gandi la moduri prin care utilizatorii sa isi impartaseasca datele.

Spre exemplu, daca o persoana face cumparaturi online, ea nu va mai fi nevoita sa isi tasteze adresa, deoarece aceasta va fi deja inregistrata. In plus, utilizatorii vor alege mereu ce informatii sa faca publice, prin aplicatiile si site-urile pe care le acceseaza.

FOTO: abytzor.files.wordpress.com

Papa Benedict: Evreii nu sunt vinovati pentru moartea lui Iisus... Rapoarte despre aparitia OZN-urilor, facute publice de Marea Britanie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x