Antena Căutare

Decizie radicală luată de autoritățile britanice. Theresa May a anunțat SUSPENDAREA campaniei electorale!

Evenimentele petrecute în urmă cu câteva ore la Manchester a împins-o pe Theresa May, premierul Marii Britanii să suspende toate acțiunile legate de campania electorală aflată în plină desfășurare

Evenimentele petrecute în urmă cu câteva ore la Manchester a împins-o pe Theresa May, premierul Marii Britanii să suspende toate acțiunile legate de campania electorală aflată în plină desfășurare.

Șocant. Simpatizanții ISIS au postat un mesaj șocant după atentatul de la Machester: „Omorâți-i pe toți! O să mai avem „surprize” pentru voi”

Presa engleză a anunțat, în urmă cu puține momente, că șefa Executivului insular a anunțat suspendarea întregii activități electorale și a convocat o întâlnire cu reprezentanții tuturor instituțiilor importante din Londra: „În acest moment gândurile noastre, ale tuturor, se îndreaptă spre familiile celor care au murit și au fost răniți în atentatul de la Manchester. Consider că implicarea în campania electorală a oamenilor politici nu este deloc potrivită. Suspendăm toate activitățile de acest gen”, a declarat Theresa May.

Cum a devenit Ariana Grande din idolul a mii de adolescenți, o artistă a cărei nume se va lega mereu de o tragedie. 23.05.2017 - ziua în care fiecare internaut a tastat „Ariana Grande”

Șocant. Simpatizanții ISIS au postat un mesaj înfiorător după atentatul de la Machester: „Omorâți-i pe toți! O să mai av... Ariana Grande, mesaj cutremurător pe Facebook. Artista a luat decizia de a-și anula turneul mondial după evenimentele de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x