Căutare Live

Decizie radicală luată de autoritățile britanice. Theresa May a anunțat SUSPENDAREA campaniei electorale!

Evenimentele petrecute în urmă cu câteva ore la Manchester a împins-o pe Theresa May, premierul Marii Britanii să suspende toate acțiunile legate de campania electorală aflată în plină desfășurare

Evenimentele petrecute în urmă cu câteva ore la Manchester a împins-o pe Theresa May, premierul Marii Britanii să suspende toate acțiunile legate de campania electorală aflată în plină desfășurare.

Șocant. Simpatizanții ISIS au postat un mesaj șocant după atentatul de la Machester: „Omorâți-i pe toți! O să mai avem „surprize” pentru voi”

Presa engleză a anunțat, în urmă cu puține momente, că șefa Executivului insular a anunțat suspendarea întregii activități electorale și a convocat o întâlnire cu reprezentanții tuturor instituțiilor importante din Londra: „În acest moment gândurile noastre, ale tuturor, se îndreaptă spre familiile celor care au murit și au fost răniți în atentatul de la Manchester. Consider că implicarea în campania electorală a oamenilor politici nu este deloc potrivită. Suspendăm toate activitățile de acest gen”, a declarat Theresa May.

Cum a devenit Ariana Grande din idolul a mii de adolescenți, o artistă a cărei nume se va lega mereu de o tragedie. 23.05.2017 - ziua în care fiecare internaut a tastat „Ariana Grande”

Umilința care a făcut înconjurul lumii! Ce i-a făcut o femeie unei tinere pe care o acuza că ar fi avut o relație cu soț... Ariana Grande, mesaj cutremurător pe Facebook. Artista a luat decizia de a-și anula turneul mondial după evenimentele de...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri