Antena Căutare

Decizie radicală luată de autoritățile britanice. Theresa May a anunțat SUSPENDAREA campaniei electorale!

Evenimentele petrecute în urmă cu câteva ore la Manchester a împins-o pe Theresa May, premierul Marii Britanii să suspende toate acțiunile legate de campania electorală aflată în plină desfășurare

Evenimentele petrecute în urmă cu câteva ore la Manchester a împins-o pe Theresa May, premierul Marii Britanii să suspende toate acțiunile legate de campania electorală aflată în plină desfășurare.

Șocant. Simpatizanții ISIS au postat un mesaj șocant după atentatul de la Machester: „Omorâți-i pe toți! O să mai avem „surprize” pentru voi”

Presa engleză a anunțat, în urmă cu puține momente, că șefa Executivului insular a anunțat suspendarea întregii activități electorale și a convocat o întâlnire cu reprezentanții tuturor instituțiilor importante din Londra: „În acest moment gândurile noastre, ale tuturor, se îndreaptă spre familiile celor care au murit și au fost răniți în atentatul de la Manchester. Consider că implicarea în campania electorală a oamenilor politici nu este deloc potrivită. Suspendăm toate activitățile de acest gen”, a declarat Theresa May.

Cum a devenit Ariana Grande din idolul a mii de adolescenți, o artistă a cărei nume se va lega mereu de o tragedie. 23.05.2017 - ziua în care fiecare internaut a tastat „Ariana Grande”

Șocant. Simpatizanții ISIS au postat un mesaj înfiorător după atentatul de la Machester: „Omorâți-i pe toți! O să mai av... Ariana Grande, mesaj cutremurător pe Facebook. Artista a luat decizia de a-și anula turneul mondial după evenimentele de...
Luna Plină în Balanță. Ce schimbări aduce pentru nativi în aprilie 2023
Luna Plină în Balanță aduce multe schimbări pentru nativii în zodiac. Aprilie va veni cu...
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023. Taurii se gândesc la vacanță. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 2 aprilie 2023 aduce vești bune pentru nativii din zodia Taurului. Aceștia...
Parteneri
Zodii care vor simți regret pe data de 2 aprilie 2023. Nativii care se vor confrunta cu emoții puternice
Catine.ro

Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x