Antena Căutare

Distractie: Fiul presedintelui Frantei a aruncat cu hartie, rosii si pietre intr-o politista

Louis Sarkozy, fiul cel mic al presedintelui francez Nicolas Sarkozy, si-a gasit o noua distractie. Profitand de pozitia tatalui sau, Louis si-a batut joc de o politista de la Palatul Elysee, aruncand in aceasta cu bile din hartie, rosii si, in final, chiar cu o bucata de marmura, informeaza DailyMail.

Louis Sarkozy, in varsta de 15 ani, se juca, joi dupa-amiaza, cu alti doi prieteni, in curtea Palatului Elysee, asa cum fac de obicei, scriu jurnalistii britanici. Iar in atentia lor a intrat o politista, care se afla la post in fata cladirii, aceasta fiind luata la tinta, intr-o prima faza, cu "o bila sau bulgare de hartie". Cum nu s-a intamplat nimic, Louis a aruncat cu o rosie iar, in ultima faza, cu o bucatica de marmura, lovind femeia in fata.

Politista a traversat strada si i-a intrebat pe jandarmii de paza in fata Palatului Elysee de unde ar putea veni proiectilele. Acestia i-au depistat imediat pe responsabili, fiind vorba despre Louis Sarkozy si prietenii sai.

Daca initial femeia a depus o plangere la Politie, dupa ce presedintele Nicolas Sarkozy i-a "prezentat scuzele sale", aceasta a renuntat la reclamatie.

Foto: levif.be

O femeie cere eutanasierea sotului sau: E "inchis" in propriul lui corp... Raport: "Net-cetatenii", in centrul unei violente fara precedent in 2011...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x