Antena Căutare

Căsătorie inedită în Spania! Doi îndrăgostiți și-au unit destinele pe balconul casei, după ce pandemia de coronavirus i-a forțat să anuleze nunta

Doi tineri au decis să sfideze pandemia și să se căsătorească. După ce nunta le-a fost anulată din cauza noului coronavirus, cuplul din Spania s-a căsătorit pe balconul casei.

Căsătorie inedită în Spania! Doi îndrăgostiți și-au unit destinele pe balconul casei, după ce pandemia de coronavirus i-a forțat să anuleze nunta Galerie
Doi îndrăgostiți și-au unit destinele pe balconul casei, după ce pandemia de coronavirus i-a forțat să anuleze nunta

Primarul localității a acceptat bucuros și s-a prezentat în fața blocului să oficieze căsătoria. Evenimentul a avut loc în localitatea spaniolă Arnedo.

Cu toate acestea, Jose Lopez și Deborah Gurreasi au fost surprinși de prietenii lor care au pus la cale o ceremonie inedită. Martori le-au fost vecinii.

Dragostea în vremea lui Covid-19. Doi medici din Italia și-au legat destinele, înainte să plece la "luptă": "Este o căsătorie pe timp de război"

Căsătorie inedită în Spania! Doi îndrăgostiți și-au unit destinele pe balconul casei, după ce pandemia de coronavirus i-a forțat să anuleze nunta

Aveau nunta programată pe 4 aprilie

Jose Lopez si Deborah Gurreasi din provincia spaniolă La Rioja aveau nunta programată pe 4 aprilie, încă de anul trecut, dar pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap și i-a forțat să anuleze ceremonia.

Supărați, și-au anunțat prietenii și s-au conformat restricțiilor. Numai că, doi dintre prietenii lor care locuiesc pe aceeași stradă cu cei doi îndrăgostiți, s-au hotărât să îi ajute, fără ca ei să știe, și le-a organizat o nuntă surpriză.

Organizarea nunții

Au mobilizat tot cartierul și, sâmbăta trecută, pe la prânz, ora la care fusese programată ceremonia, viitorii miri aveau să găsească în fața casei o cutie în care erau un buchet de mireasă, un tutu, o pălărie și un papion.

Cum a ajuns să arate o nuntă în timpul pandemiei de coronavirus? Doi tineri din Cluj au ales să spună „Da” chiar și așa

Nu ar fi găsit cutia dacă vecinii nu i-ar fi strigat să iasă în balcon. Asta, pentru că nu se așteptau la așa surpriză.

Căsătorie inedită în Spania! Doi îndrăgostiți și-au unit destinele pe balconul casei, după ce pandemia de coronavirus i-a forțat să anuleze nunta

Afară, era zarvă mare. Vecinii, fiecare în balconul lui, îi așteptau cu baloane și bannere printate pe care erau inscripționate fețele lor. Bineînțeles că, de la ceremonie nu putea lipsi primarul orașului care a venit echipat cu un sistem audio și care a fost martor la ceremonia surpriză.

Vizibil emoționați, cei doi îndrăgostiți au spus DA și s-au căsătorit în fața veciniilor lor. Numai că, proaspeții însurăței sunt, totuși, sub legea spaniolă, căsătoriți neoficial. După ce se va sfârși criza provocată de pandemia de COVID-19 și totul va reveni la normal, ce doi vor face o ceremonie oficială.

Pandemia de coronavirus a fost pe punctul să le strice nunta, dar apoi au avut o idee genială (VIDEO)

Un polițist, tatăl a trei copii, trăiește departe de cei dragi pentru a-i proteja de coronavirus: ”E o perioadă foarte d... Român cu probleme psihice, filmat când face haos pe o stradă din Spania. Bărbatul a lovit inclusiv mașina polițiștilor |...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x