Antena Căutare

Dragostea în vremea lui Covid-19. Doi medici din Italia și-au legat destinele, înainte să plece la "luptă": "Este o căsătorie pe timp de război"

Dragostea în vremea "lui Covid-19" nu se oprește. Dovadă sunt doi medici italieni, ambii însărcinați să trateze pacienți infectați cu coronavirus. Sunt trecuți de prima tinerețe, au împreună un copil, iar zilele și le petrec "în fața morții", în spitalele în care lucrează.

Dragostea în vremea lui Covid-19. Doi medici din Italia și-au legat destinele, înainte să plece la "luptă": "Este o căsătorie pe timp de război" Galerie
Nuntă în vremea coronavirusului, în Italia | Corriere della Serra

Primarul din Parma, Federico Pizzarotti, s-a alăturat celor doi doctori italieni, care sunt zi și noapte "în prima linie", el la spitalul Maggiore din Parma, ea în Reggio Emilia, ambele zone intens afectate de pandemie. Raul și Monica au 48 de ani, respectiv 35. Au stat de vorbă cu edilul și le-a cerut să le oficieze căsătoria, scrie publicația italiană Corriere della Sera. Cererea celor doi medici a apărut din nevoia de a-și proteja copiii în cazul în care această bătălie cu risc ridicat devine incertă pentru viitorul lor.

Citește și: Cercetătorii americani aruncă vina pe europeni! „De acolo a venit coronavirusul, nu din Asia”. Ce a declanșat dezastrul la New York

"Este o căsătorie pe timp de război", au explicat mirii. A fost o nuntă în spatele ușilor închise, fără familie și prieteni prezenți, doar cei doi martori legali și primarul. A fost un lucru excepțional, într-un moment în care nunțile nu sunt permise în Parma, spune primarul localității.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Italia se apropie de 20.000 de morți din cauza Covid-19

Numărul total al cazurilor de contaminare contabilizate de la începutul epidemiei în Italia, la 21 februarie, a ajuns la 143.626, potrivit Agenţiei de protecţie civilă, iar cel al deceselor la 18.279.

Autorităţile din Italia au anunţat, la ultima raportare, 4.204 cazuri nou confirmate de infectare cu noul coronavirus, cu 368 mai multe faţă de cifrele anunţate de miercuri, şi 610 decese noi, cu 68 mai mult faţă de ziua precedentă.

Pompierii au descoperit o minune, în cenușa unei biserici din Arad, distrusă într-un incendiu: „Nu au ars nici Biblia, n... Cum se ”distrează” doi tineri aflați în izolare cărora le lipsește fotbalul. Atenție, nu încercați așa ceva acasă! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x