Antena Căutare

Doi tineri ar putea fi condamnați la moarte pentru că au îndrăznit să își construiască o casă aici! Cei doi sunt dați în urmărire generală

Un american si iubita sa ar putea fi condamnaţi la închisoare pe viaţă sau la moarte de statul thailandez, dupa ce şi-au construit o locuinţă în mijlocul apelor teritoriale ale Thailandei. De teamă că vor primi pedeapsa capitală, cei doi au fugit, iar acum sunt daţi în urmărire generală. 

Un american si iubita sa ar putea fi condamnaţi la închisoare pe viaţă sau la moarte de statul thailandez, dupa ce şi-au construit o locuinţă în mijlocul apelor teritoriale ale Thailandei. De teamă că vor primi pedeapsa capitală, cei doi au fugit, iar acum sunt daţi în urmărire generală.

Chad şi prietena lui s-au mutat în casa din mijlocul oceanului acum câteva săptămâni. Nu au cerut însă permisiunea pentru a-şi ridica locuinţa în acel loc. Ei susţin că adăpostul, construit pe un pilon de beton, se află la peste 20 de kilometri de ţărm, în afara jurisdicţiei thailandezilor.

Cei doi fac parte dintr-o mişcare care susţine popularea apelor internaţionale, acolo unde oamenii nu sunt obligaţi să respecte legile niciunui stat. Mişcarea este susţinută şi de un grup de antreprenori care construiesc locuinţe ce pot rezista vieţii în larg.

Amândoi au dispărut însă de când autorităţile thailandeze i-au acuzat că ameninţă suveranitatea statului. Riscă să-şi petreacă restul vieţii după gratii dacă vor fi găsiţi vinovaţi. Compania care a construit locuinţa oceanică susţine că americanul şi iubita lui era simpli chiriaşi şi că nu au, de fapt, nicio vină.

Pericol uriaș la Catedrala Notre Dame din Paris! Ce s-a descoperit, la câteva zile de la incendiu... Un tată s-a luptat să își salveze bebelușul din fălcile unui dingo! „Copilul are răni adânci pe gât”. Atenție, imagini ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x