Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Adela

Crimă filmată pentru like-uri! Doi tineri au înregistrat cum au ucis un bărbat. Imagini tulburătoare!

Doi tineri au înregistrat cum au ucis un bărbat. Aceștia au împins omul de la înălțime într-un râu, cu scopul de a filma „un videoclip amuzant” pe care să îl publice pe rețelele de socializare, pentru a primi „like-uri”.

Doi tineri au înregistrat cum au ucis un bărbat. Aceștia au împins omul de la înălțime într-un râu, cu scopul de a filma „un videoclip amuzant” pe care să îl publice pe rețelele de socializare, pentru a primi „like-uri”.

În imagini se vede cum bărbatul, în vârstă de 48 de ani, se prinde disperat de o bară, deasupra râului Dnipro din Ucraina. Incidentul tragic a avut loc la un restaurant construit deasupra râului.

Tinerii l-au împins pe bărbat în râu, de la o distanță de aproape 4 metri, iar acesta a murit, neputând să înoate pentru a se salva.

Crimă filmată pentru like-uri! Doi tineri au înregistrat cum au ucis un bărbat. Imagini tulburătoare!

Poliția Națională din Ucraina a criticat fenomenul filmării unor clipuri în care este demonstrată cruzime, pentru a atrage like-uri pe rețelele de socializare.

Cei doi tineri, în vârstă de 26 de ani și, respectiv, 23 de ani, care l-au ucis pe bărbat împingându-l în râu, au fost arestați.

Tinerii ar fi vrut să facă „un clip amuzant” cu victima lor neajutorată, pentru a-l publica pe rețelele de socializare. Înainte de a-l impinge pe bărbat spre moarte, aceștia l-ar fi bătut.

Trupul neînsuflețit al bărbatului împins de cei doi tineri în râu a fost găsit și scos din apă.

Recomandari