Antena Căutare

Lună de miere de coșmar! Doi tineri proaspăt căsătoriți, surprinși de erupția vulcanică: ”Mamă, am suferit arsuri serioase. Suntem în spital!”

Luna de miere a doi tineri proaspăt căsătoriți s-a transformat într-un coșmar după ce au fost surprinși de erupția vulcanică de pe Insula Albă, din Noua Zeelandă. 

Lună de miere de coșmar! Doi tineri proaspăt căsătoriți, surprinși de erupția vulcanică: ”Mamă, am suferit arsuri serioase. Suntem în spital!” Galerie
Doi tineri proaspăt căsătoriți, surprinși de erupția vulcanică: ”Mamă, am suferit arsuri serioase. Suntem în spital!”

Mattew Urey, în vârstă de 36 de ani, din Virginia, Statele Unite ale Americii, și soția lui, Lauren, în vârstă de 32 de ani, au suferit ”arsuri destul de severe” după ce au fost surprinși de erupția vulcanică ce a avut loc la începutul săptămânii.

Conform The Sun, bărbatul și-a sunat mama și i-a mărturisit că a trecut prin momente dramatice.

Imaginea ce-ți va da fiori! Grup de turiști, surprins plimbându-se pe vulcan, cu un minut înainte de eurpția vulcanică. Sunt cel puțin opt morți și zeci de răniți

”Bună, mamă, sunt eu. Vreau doar să-ți spun că nu e nicio glumă. A erupt vulcanul în timp ce noi eram pe insulă. Și eu, și Lauren am suferit arsuri destul de serioase. Suntem în spital, în Noua Zeelandă. Nu-ți face griji, suntem bine.”, i-a spus bărbatul.

Lună de miere de coșmar! Doi tineri proaspăt căsătoriți, surprinși de erupția vulcanică: ”Mamă, am suferit arsuri serioase. Suntem în spital!”

Dacă Matt a suferit arsuri pe 80 la sută din suprafața corpului, Lauren doar pe 20 la sută, iar acum cei doi primesc îngrijiri medicale.

Matt și Lauren se aflau în luna de miere în momentul erupției vulcanului. Cei doi s-au căsătorit pe 18 octombrie, Lauren dezvăluind ”că a fost cea mai frumoasă zi din viața ei”.

Șase persoane au murit în erupţia vulcanică de luni de pe Insula Albă, care se află la aproximativ 50 km depărtare de uscat, alte opt fiind date dispărute și prezumate moarte și 30 de răniți.

Tragedie pe Insula Albă din Noua Zeelandă! Cel puţin cinci oameni au murit iar 18 au fost răniţi după ce un vulcan a erupt

Poliția a anunţat că 47 de persoane se aflau pe Insula Albă în momentul erupției. Douăzeci și patru provin din Australia, nouă din Statele Unite, cinci din Noua Zeelandă, patru din Germania, două din China și Marea Britanie și unul din Malaezia.

Angajaţii unei companii din domeniul imobiliar, surprinşi cu bonusuri de aproximativ 10 milioane de dolari... Şase morţi la Jersey City, într-un atac armat de câteva ore pornit într-un cimitir...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x