Antena Căutare

Dominique Strauss-Kahn, fotografiat in compania unei noi iubite. Cine e misterioasa blonda?

Inima zburdalnica, ochi alunecosi, fostul sef al Fondului Monetar International (FMI), Dominique Strauss-Kahn, care s-a despartit recent de sotia sa, Anne Sinclair, are o noua iubita, care lucreaza pentru un post de televiziune. Cel putin asta scrie, ilustrand articolul cu fotografii infatisandu-i pe cei doi in Corsica, revista franceza VSD.

VSD ii publica si numele noii doamne din viata lui DSK: Myriam L'Aouffir. "Noua partenera a lui DSK este o vioaie femeie de circa 40 de ani, celibatara, ocupand un post de conducere la o mare televiziune”, scrie VSD, care reaminteste faptul ca Anne Sinclair a recunoscut ca s-a despartit de DSK.

Intr-un interviu publicat la 31 august de cotidianul Le Parisien/Aujourd’hui en France, Anne Sinclair, director editorial al editiei franceze a site-ului de informatii Hufftington Post, a confirmat implicit zvonurile privind despartirea de Dominique Strauss-Kahn si a precizat ca se simte bine.

Acum, dupa aparitia articolului din VSD, avocatii lui DSK si ai doamnei Myriam au anuntat ca vor da in judecata mai multe publicatii "pentru atingeri aduse vietii private”, dupa ce fotografii prezentandu-i impreuna au aparut in presa.

DSK va depune o plangere zilele urmatoare contra VSD, Closer si Voici, trei reviste "care fac comert cu viata privata a altuia”, a precizat luni pentru France Presse avocatul acestuia, Richard Malka. "Ceea ce suporta omul acesta este o adevarata vanatoare, este insuportabil”, a declarat avocatul.

Citeste articolul integral in Jurnalul!

Foto: allainjules.com

11 ani de la atentatele teroriste din 11 septembrie. Aproape 3000 de persoane si-au pierdut viata... Omenirea s-ar putea confrunta cu un nou atac terorist de anvergura, in urmatorii zece ani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x