Căutare Live

Donald Trump este acuzat de profanare de morminte. Documente explozive, din campania electorală, au fost scoase la lumină: „A promis să distrugă tot”

Donald Trump este acuzat de democraţi de sacrilegiu după ce mai multe morminte şi artefacte ale băştinăşilor amerindieni au fost distruse pentru construcţia zidului de la graniţa cu Mexicul.

Donald Trump este acuzat de profanare de morminte

Profimedia

Autoritățile americane au confirmat că au început explozia controlată a mai multor porțiuni dintr-o rezervație naturală din Arizona. Monumentul UNESCO este, în același timp, gazdă pentru mai multe cimitire ale amerindienilor din tribul Apașilor.

Muncitorii sunt acuzați că au distrus inclusiv exemplare dintr-o specie de cactuși antici și artefacte ce datează de mai bine de zece mii de ani.

Un raport intern al Serviciului Parcurilor Naționale arată că, în timpul campaniei electorale, Donald Trump ar fi promis să distrugă 22 de situri arheologice din această zonă a Arizonei.

Sursa: Antena 3

Populaţia Egiptului depăşeşte 100 de milioane de locuitori... SOHR: Elicopter al regimului sirian doborât în Idleb cu o rachetă turcă; cei doi piloţi, morţi...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri