Donald Trump şi-a anulat vizita în Polonia din cauza uraganului care se îndreaptă spre Florida

Preşedintele american Donald Trump şi-a anulat vizita pe care trebuia să o întreprindă în acest sfârşit de săptămână în Polonia, din cauza uraganului care se îndreaptă spre Florida.

Preşedintele american Donald Trump şi-a anulat vizita pe care trebuia să o întreprindă în acest sfârşit de săptămână în Polonia, din cauza uraganului care se îndreaptă spre Florida.

El a precizat joi că vrea să rămână în ţară pentru a se asigura că guvernul federal este pregătit, scrie Reuters.

Trump a anunţat că vicepreşedintele Mike Pence îi va lua locul la Varşovia, unde duminică are loc o ceremonie ce va marca 80 de ani de la începutul celui de-al Doilea Război Mondial.

„Furtuna pare că poate fi una foarte, foarte mare”, a spus Trump despre uraganul Dorian, inclus în categoria 4, care pare că se îndreaptă spre Florida. În următoarele 72 de ore este aşteptat ca viteza vântului să ajungă la 210 km/h.

Preşedintele american şi-a anulat recent vizita în Danemarca, pentru că autorităţile de acolo nu au dorit să discute despre vânzarea Groenlandei, iar acea călătorie ar fi urmat să fie combinată cu cea din Polonia.

Sursa : news.ro

Modele de unghii pentru Halloween. Idei creative pentru manichiura perfectă
Manichiura unei femei este de cele mai multe ori cartea sa de vizită. Unghiile frumoase și...
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021. Scorpionii trebuie să învețe din greșeli. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 20 octombrie 2021 aduce multe vești bune pentru nativii din zodiac. Astăzi...
Parteneri
Hummus cu usturoi copt. Un preparat gustos și cremos
Dacă adori rețeta clasică de hummus, din bucătăria orientală, nu ezita să încerci și varianta de hummus cu usturoi copt. Este un preparat gustos, cu o textură cremoasă și aromă subtilă de usturoi.
Catine.ro
Ultimele știri