Antena Căutare

Donald Trump şi-a anulat vizita în Polonia din cauza uraganului care se îndreaptă spre Florida

Preşedintele american Donald Trump şi-a anulat vizita pe care trebuia să o întreprindă în acest sfârşit de săptămână în Polonia, din cauza uraganului care se îndreaptă spre Florida.

Preşedintele american Donald Trump şi-a anulat vizita pe care trebuia să o întreprindă în acest sfârşit de săptămână în Polonia, din cauza uraganului care se îndreaptă spre Florida.

El a precizat joi că vrea să rămână în ţară pentru a se asigura că guvernul federal este pregătit, scrie Reuters.

Trump a anunţat că vicepreşedintele Mike Pence îi va lua locul la Varşovia, unde duminică are loc o ceremonie ce va marca 80 de ani de la începutul celui de-al Doilea Război Mondial.

„Furtuna pare că poate fi una foarte, foarte mare”, a spus Trump despre uraganul Dorian, inclus în categoria 4, care pare că se îndreaptă spre Florida. În următoarele 72 de ore este aşteptat ca viteza vântului să ajungă la 210 km/h.

Preşedintele american şi-a anulat recent vizita în Danemarca, pentru că autorităţile de acolo nu au dorit să discute despre vânzarea Groenlandei, iar acea călătorie ar fi urmat să fie combinată cu cea din Polonia.

Sursa : news.ro

Florida a extins starea de urgenţă în aşteptarea uraganului Dorian, care a fost inclus în categoria 4, foarte periculoas... Marşul programat pentru weekend în Hong Kong, anulat după ce trei lideri pro-democraţie au fost arestaţi...
Zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Trei nativi care se vor confrunta cu probleme
Astrele vorbesc despre trei zodii ghinioniste în ziua de 4 iunie 2023. Acești trei nativi se...
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023. Berbecii trebuie să fie atenți la bani. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 4 iunie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți pe plan financiar...
Parteneri
Cel mai bun smoothie antiinflamator. Nutriționiștii îl recomandă pentru micul dejun
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x