Antena Căutare

UPDATE. Două avioane de vânătoare germane s-au ciocnit în aer! Unul dintre piloți a murit. Imagini tulburătoare! Video

Două avioane de vânătoare de tip Eurofighter ce aparțin aviației militare germane s-au ciocnit în aer, după care s-au prăbușit.

UPDATE 20.28: Unul din cei doi piloţi ai avioanelor militare germane de tip Eurofighter ce s-au ciocnit, luni, deasupra landului Mecklenburg - Pomerania Inferioară a murit, au confirmat forţele aeriene germane.

Celălalt pilot, care s-a paraşutat în siguranţă, a fost găsit în viaţă între crengile unui copac şi primeşte îngrijiri medicale.

UPDATE 17.57: Unul din cei doi piloţi ai avioanelor militare germane de tip Eurofighter care s-au ciocnit în aer, luni, a fost găsit în viaţă, a comunicat Ministerul Apărării de la Berlin.

Unul dintre piloţi a fost localizat într-un copac, iar o echipă de salvare a intervenit pentru a-l aduce în siguranţă la sol.

Două avioane de vânătoare de tip Eurofighter ce aparțin aviației militare germane s-au ciocnit în aer, după care s-au prăbușit.

Cele două avioane s-au prăbușit în landul Mecklenburg-Vorpommern din nord-estul Germaniei.

Potrivit postului local de radio Ostseewelle, cele două avioane s-ar fi ciocnit în jurul orei locale 14.00, adică la 15.00, ora României.

Avioanele s-au ciocnit aproape de lacul Müritz, aflat la aproximativ 120 de kilometri nord de capitala Berlin.

Luftwaffe a anunțat că ambii piloți au supraviețuit reușind să se catapulteze.

Ministerul de Interne al landului Mecklenburg-Vorpommern a confirmat prăbuşirea celor două avioane militare.

Potrivit Ministerului Apărării de la Berlin, citat de postul RT, un avion s-a prăbuşit într-o zonă împădurită în apropiere de satul Jabel, în timp ce al doilea s-a prăbuşit la aproximativ 10 kilometri depărtare, la sud de satul Nossentiner Huette.

Cele două aeronave făceau parte din escadrila 73 ‘Steinhoff’ de la baza aeriană Laage de la lângă Rostock. Aeronavele participau la un exerciţiu de antrenament în momentul producerii incidentului.

Şefa Uniunii Creştin Democrate, Annegret Kramp-Karrenbauer, şi-a exprimat susţinerea pentru Manfred Weber... „Primeam apă cu rația, trăiam printre gândaci și eram plătită cu 1,8 lire pe oră”. Cum a fost exploatată o româncă de tr...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x